Vironal Energy zatočí s vírusmi i baktériami

Vironal Energy zatočí s vírusmi i baktériami

Bioinformačný, širokospektrálny, bylinný a regeneračný prípravok Vironal Energy je vynikajúci na posilnenie imunity. Vyznačuje sa silnými antioxidačnými a regeneračnými účinkami. Aj preto je Vironal Energy považovaný na efektívnu ochranu proti širokému spektru patogénov (bakteriálneho aj vírusového pôvodu), ktoré sa prenášajú kvapôčkami, potravinami alebo vzduchom.

Prečo používať Vironal Energy?

Okrem priaznivého vplyvu na imunitný a lymfatický systém je preukázané, že Vironal Energy harmonizuje energetické dráhy pľúc, hrubého čreva i sleziny. Stimuluje činnosť pľúc, čím pomáha pri dýchacích ťažkostiach (zadúšavosť, skracovanie dychu a i.) a pri prevencii rôznych bakteriálnych a vírusových ochoreniach (viróza, chrípka, nádcha, zápal priedušiek, angína, zápal pľúc atď.). Vironal Energy vyvoláva potenie a podpisuje sa aj na znížení horúčky. Môžu ho užívať dospelí – i diabetici. Je vhodný aj ako výživový doplnok pre deti, obzvlášť v prípadoch, ak ich trápia nepríjemné ochorenia ako osýpky, ovčie kiahne či rubeola. Vironal Energy sa taktiež podieľa na znižovaní množstva recidív pri chronických infekciách močových a dýchacích ciest, tráviaceho traktu a kože. Trápia vás pocity plnosti či nadúvania alebo iné tráviace ťažkosti, pod ktoré sa zvykne podpísať baktéria Helicobacter pylori, Crohnova choroba, ulcerózna kolitída či divertikulóza čriev? V takom prípade by Vironal Energy nemal chýbať v domácej lekárničke. Zíde sa aj v prípade popálenia, keďže podporuje hojenie popálenej kože. Vo všeobecnosti Vironal Energy zlepší vzhľad a elasticitu pokožky.


Vironal Energy je plný byliniek

Vironal Energy odporúčajú lekári a terapeuti aj pri psychických ťažkostiach (melanchólia, emocionálna otupenosť, sebapodceňovanie, alibizmus, nočné mory, nespavosť, uzavretosť, smútok a pod.). Tvoria ho bylinky, ktoré pre ich pozitívne účinky využívali už naše prastaré mamy – krvavec lekársky, lipa malolistá, materina dúška, sladovka hladkoplodá, benedikt lekársky, betonika lekárska, chren dedinský, oman pravý, potočnica lekárska, chninovník lekársky, kapucínka väčšia, divozel veľkokvetý, konopáč obyčajný, myrhovník, ale aj grapefruit (semená). Okrem účinnej kombinácie zdraviu prospešných bylín obsahuje Vironal Energy aj éterické oleje (eukalyptová, myrhový, gáfrový) a informácie z olejov, rastlín a nerastov (jaspis, antimonit). Bez problémov ho môžete kombinovať aj s antibiotikami. Ako všetky prípravky, aj Vironal Energy má predpísané dávkovanie, ktoré je vhodné dodržiavať. Štandardne sa užíva 3 – 9 kvapiek (ideálne riedených vodou), a to 1 – 3-krát za deň (aspoň pol hodiny pred alebo po jedle). Každopádne, o presnom dávkovaní je odporúčané poradiť sa s lekárom alebo terapeutom. Po troch týždňoch užívania Vironal Energy má nasledovať týždenná prestávka.

Nielen Vironal Energy, ale aj rôzne iné energy produkty, výživové doplnky, vitamíny, čaje a bylinky nájdete v ponuke Poradenstva Milara – koučing, terapie, meditácia a poradenstvo zamerané na komplexnú pomoc. Objednávajte na e-shope, príp. nás navštívte v Lábe, Malackách či Martine.


gen. M. R. Štefánika 43 90101 Malacky
tel.: +421905520365

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888