Vyskúšajte beauty kolagén pre krásne nechty, vlasy i pokožku

Vyskúšajte beauty kolagén pre krásne nechty, vlasy i pokožku

Viete prečo je beauty kolagén dôležitý pre mladistvý a zdravý vzhľad nechtov, vlasov či pokožky? Odpoveď je jednoduchá. Kolagén je zložkou, ktorá sa prirodzene vyskytuje ako v nechtoch, tak i vo vlasoch a samozrejme i v pokožke. Beauty kolagén vám pomôže udržať ich zdravý vzhľad a podporí ich zdravú štruktúru. Beauty kolagén by ste si tak mali dopriať ako výživový doplnok od dospelého veku pokojne i každý deň.

Prečo je beauty kolagén potrebný pre mladistvý vzhľad i zdravie?

Mnohí sa pýtajú prečo je práve beauty kolagén potrebný pre krásne vlasy, zdravé nechty či žiarivú jemnú pokožku. Kolagén sa totiž prirodzene nachádza v ľudskom tele. Je bielkovinou, zastúpenou ako v kostiach, svaloch, koži, väzoch, šľachách, chrupavke, krvných cievach a iných orgánoch orgánov, tak i v pokožke, vo vlasoch a v nechtoch.

Mladé telo má prirodzene dostatok kolagénu, telo ho spotrebúva na rast a správny vývin tela i celého organizmu. S pribúdajúcim vekom podiel kolagénu v ľudskom tele prirodzene klesá, čo sa postupne prejaví u mnohých ľudí v podobe problémov s pohybovým aparátom, napríklad bolesť kĺbov, chrupavky či svalov. U iných je jeho znížená hodnota s pribúdajúcim vekom viditeľná napríklad na pokožke. Najčastejšie ide o tvorbau vrások, starnutie pokožky či fľaky na pokožke. Znížená hladina kolagénu sa postupne môže prejaviť i na rednutí vlasov, strate ich pevnosti či vypadávaní. Rovnako sú časté i oslabené nechty a ich zvýšená lámavosť či štiepenie. Aj z týchto dôvodov je kolagén potrebné pravidelne dopĺňať. Pre pohybový aparát je vhodný napríklad takzvaný joint kolagén či multi kolagén a pre mladistvý zovňajšok samozrejme beauty kolagén.

Aké je zloženie beauty kolagénu a pre koho je vhodný?

Zloženie beauty kolagénu je pri jeho kúpe potrebné podrobne preštudovať a vybrať si beauty kolagén, ktorý má zloženie, ktoré kráse naozaj prospeje. Viaceré kolagény na trhu predávané ako výživové doplnky majú len veľmi nízky podiel kolagénu alebo neobsahujú vhodný typ kolagénu potrebný pre pokožku, vlasy či nechty. Beauty kolagén by mal v najlepšom prípade obsahovať aj doplnkové zložky, ako napríklad kyselinu hyalurónovú, ktorá je jedinečnou látkou pre zachovanie mladistvého vzhľadu. Tá býva aplikovaná i v podobe injekčnej formy, avšak jej prijímanie ako výživového doplnku spolu s kolagénom spomalí starnutie i z vnútra.

Beauty kolagén v práškovej forme je najlepšie piť rozpustený v teplej vode. Pokiaľ vám jeho chuť nie je príjemná, dochutiť si ho môžete napríklad pár kvapkami citrónovej šťavy čo dokonca vylepší jeho vstrebávanie. Citrónová šťava obsahuje vitamín C, ktorý je spolu s vitamínom D odporúčaným vitamínom počas užívania kolagénu. S vhodnou dávkou beauty kolagénu a ďalších výživových doplnkov sa poraďte s lekárom či výživovým špecialistom.

GreenPharm je výrobcom, ktorý sa špecializuje na práškové a kapsulové výživové doplnky od kolagénových nápojov až po kvalitné vitamíny a organické produkty. Sme rodinná firma s viac ako 25 ročnými skúsenosťami v oblasti veľkoobchodu a dodávania produktov do firiem. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi vám pomôžeme s výberom.

Čermeľská cesta 67 /C 04001 Košice
tel.: +421918111043

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888