Telová kozmetika sa postará o domáce wellness

Telová kozmetika sa postará o domáce wellness

Starostlivosti o pokožku nikdy nie je dosť. Telová kozmetika dnes myslí na všetky typy pleti, na všetky jej problémy a potreby. Preto je tu rad kozmetiky zameraný na hydratáciu, regeneráciu a ochranu pred slnkom. Je tu ale aj rad špeciálne určený na starostlivosť o ruky či nohy. Telová kozmetika samozrejme nie sú len krémy, ale aj sprchovacie gély, mydlá a deodoranty. Kde ale hľadať telovú kozmetiku, ak preferujete prírodné zloženie?

Pokožka si starostlivosť zaslúži

Pokožka je najväčším a najviditeľnejším orgánom na našom tele, no aj tak často jej potreby prehliadame. Pokožka je naším obalom, ktorý nás celý život chráni pred okolím. Telová kozmetika, obrazne, môže predĺžiť jej životnosť. Naša koža je v dennom kontakte s rôznymi materiálmi, striedavými teplotami a znečisteným prostredím. Spomenuté vplyvy nahrávajú k jej rýchlejšiemu starnutiu.

Hydratácia pokožky

Začať s hydratáciou pokožky nie je nikdy neskoro. Používanie hydratačných krémov je vhodné v každom veku. Obzvlášť ak sa jedná o tvár. Pleťová kozmetika je samostatnou kapitolou. Okrem hydratovania tváre, sa oplatí venovať pozornosť najmä častiam ako sú ruky, kolená a dekolt, kde vrásky majú tendenciu vznikať ako prvé.

Podpora regenerácie

Regeneračné krémy pomáhajú v pokožke obnoviť rovnováhu. Telová kozmetika myslí na regeneráciu pokožky tela, ale aj konkrétne rúk, prípadne pokožky dlhodobo vystavenej slnečným lúčom. Opaľovacie krémy sú tiež samozrejme súčasťou telovej kozmetiky a starostlivosti o pokožku.

Čistota pol života

Krém je len poslednou fázou starostlivosti o pleť. Všetko sa to totiž začína už očistou pod sprchou. Mydlá a sprchové gély by nemali vysušovať či inak dráždiť pokožku, napríklad vyvolaním alergickej reakcie. Práveže už mydlá a gély by mali hydratovať a ideálne aj krásne voňať. Mydlá, gély a krémy od švajčiarskej značky Locherber prináša internetový obchod Fiore. Ten ponúka telovú kozmetiku, pleťovú kozmetiku a prírodné vône do bytu aj pre tých náročnejších. Prináša overené značky, ktoré používajú kvalitné prírodné zložky šetrné k telu a prírode.

Prírodné parfémy

Spomínaná značka Locherber okrem telovej kozmetiky a kozmetiky na pleť, prináša tiež parfémy, ktoré sú čerešničkou starostlivosti o telo. Ozdobte zdravú pleť a zdravé vlasy príjemnou prírodnou vôňou pred odchodom z domu. Locherber používa prírodné suroviny kontrolovaného pôvodu. Kvetinové, ovocné či orientálne vône balí do minimalistických a elegantných balení zo skla, ktoré predlžujú parfémom životnosť.

Telová kozmetika dnešných dní

Telová kozmetika dnes myslí na všetky potreby pokožky. Kozmetický priemysel prináša stále nové inovácie, ktoré prinášajú ľudskej pokožke intenzívnejšie výsledky, no zároveň robia menej invazívne zásahy voči prírode. Bude zaujímavé sledovať akou cestou sa prírodná kozmetika bude uberať. Už teraz však vieme, že smer akým sa vydá, bude správny.


Hliny 1368 /191 01701 Považská Bystrica
tel.: +421903273885

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888