Prečo je tradičná thajská masáž lákavá?

Prečo je tradičná thajská masáž lákavá?

Tradičná thajská masáž - pre telo ako znovuzrodené. Zahŕňa v sebe stimuláciu 10 „poludníkových“ tokov energie v našom tele nazývaných aj „Sip Sen“. Ak vám vyhovuje tvrdšia masáž, polohovanie, strečing, ohýbanie, tak je to masáž práve pre vás. Docieľuje celkový wellness pohybového ústrojenstva. Intenzitu masáže regulujete vy, preto polohovanie, strečing a ostatné činnosti sú vždy do takej miery, do akej Vám to je príjemné a znesiteľné.

Tradičná thajská masáž a jej účinky

Tradičná thajská masáž nie je len masírovanie svalov a kĺbov, predstavuje tiež pracovanie s akupresúrnymi bodmi pozdĺž neviditeľných energetických dráh. Stláčanie bodov na týchto dráhach stimuluje prúdenie vnútornej energie v tele, čím priamo lieči choré orgány a žľazy a odstraňuje toxíny z telového tkaniva. Tradičná thajská masáž je suchá masáž bez použitia olejov. Je pozoruhodnou syntézou jógy, ajurvédy a meditácie. Masérka pracuje s energetickými dráhami a tlakovými bodmi na tele pomocou tlaku palcov, dlaní, lakťov, kolien, chodidiel a ďalšími časťami svojho tela. Tradičná thajská masáž výrazne pomáha pri predchádzaní aj zbavovaní bežných zdravotných porúch, bolestí a posilňuje silný energetický tok v celom tele.

Tradičná thajská masáž a jej vývoj

Tradičná thajská masáž sa v Thajsku vyvíjala prostredníctvom budhistických chrámov. Existujú dva hlavné štýly masáže a rozdiel medzi nimi spočíva v rozdielnej technike práce s energetickými dráhami. Jeden, razantný, kladie dôraz na tlak prstov a dlaní masérky, druhý je skôr voľnejší, s jemnou technikou, ktorou masérka jemne rozbrnkáva nervy pozdĺž energetických dráh. Dobrá masérka musí mať zažité všetky postoje a hmaty, ktoré sa rozhodne nenaučí na jednom kurze. U nás masírujú masérky priamo z Thajska s rokmi overenou praxou.

Chcete tento pocit pohody, pokoja, starostlivosti a luxusu dopriať aj iným? Darujte relax, je to darček, ktorý zaručene poteší! Stačí vybrať darčekovú poukážku. Chcete obdarovať seba? Nie je nič jednoduchšie - využite výhody nášho vernostného programu s predplateným kreditom na masáže. Okrem zľavy 15% až 20% budete mať možnosť využiť aj akcie pre našich verných zákazníkov.

Rodinný podnik Green Lotus bol založený z lásky a úcty k ďalekej kultúre. Thajsko je pre nás inšpiráciou a zdrojom pokoja, pohody a ozdravných rituálov. Sme presvedčení o tom, že blahodárne účinky thajských masáží budú prospešné aj pre mnoho ľudí tu na Slovensku. Práve preto sme sa rozhodli priniesť tento thajský poklad sem k nám. Chceme tvoriť vlastný svet vo svete, kde naši návštevníci nájdu pokoj, pohodu, relax a odstrihnú sa od bežného života. Sme tu pre vás, presvedčte sa o našich kvalitách - kontaktujte nás.


Prievozská 4 82109 Bratislava II
tel.: +421232121011

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888