Prečo si z bohatej ponuky masáží zvoliť thajské masáže?

Prečo si z bohatej ponuky masáží zvoliť thajské masáže?

Tradícia liečiteľstva pestovaná v starobylých budhistických chrámoch, akupresúrne techniky z Číny a vonné rituály z Indie sa spojili do umenia a filozofie – to sú thajské masáže. Ich pozitívne dôsledky sa prejavia na fyzickom tele, ale aj na psychike a takisto zlepšujú ohybnosť a pôsobia ako prevencia proti mnohým chorobám. Tradičné thajské masáže tiež využívajú prvky jogy, reflexológie, strečingu, peelingu a iných postupov.

Thajské masáže a ich blahodárne účinky

Thajské masáže majú jedinečné účinky, ktoré sa prejavia nielen na tele, ale relaxuje a oddychuje pri nich aj myseľ. Masáže pôsobia na energetické dráhy v tele a ich cieľom je harmonizácia a odstránenie energetických blokov. Najobľúbenejšie thajské masáže Aromatherapy Heaven ponúkajú ideálny relax a uvoľnenie svalov. Aromaterapia využíva pozitívne účinky esenciálnych olejov z exotických rastlín. Rôzne výťažky stimulujú metabolizmus, aby z tela odišla únava, stres, bolesti končatín a svalov a zvýšila sa mobilita. V novom prevedení Hot Edition sú masáže najlepšou voľbou v chladných dňoch, nakoľko je aromaterapia aplikovaná s horúcim olejom. Po masážach je telo ako znovuzrodené, podporujú imunitu, odbúravajú stres a obnovujú harmóniu v tele.

Thajské masáže a ich výhody

Thajské masáže sú umením a životnou filozofiou zároveň. Uľavia telu, upokoja dušu. Chcete si oddýchnuť, zbaviť sa bolesti, podporiť zdravie či krásu? Vyberte si thajskú masáž, ktorá vám najviac vyhovuje. Doprajte svojmu telu tú najlepšiu starostlivosť, zrelaxujte a načerpajte energiu. Vstúpte do nášho sveta pokoja, harmónie a typickej thajskej prívetivosti. Je to tak, u nás masírujú vždy masérky priamo z Thajska s rokmi overenou praxou.

Chcete tento pocit pohody, pokoja, starostlivosti a luxusu dopriať aj iným? Darujte relax, je to darček, ktorý zaručene poteší a nesklame! Stačí vybrať darčekovú poukážku, napísať masáž, ktorú chcete darovať prípadne nechajte výber na obdarovaného. Chcete obdarovať seba? Nie je nič jednoduchšie - využite výhody nášho vernostného programu s predplateným kreditom na masáže. Okrem zľavy 15% až 20% budete mať možnosť využiť aj akcie pre našich verných zákazníkov.

Rodinný podnik Green Lotus bol založený z lásky a úcty k ďalekej kultúre. Thajsko je pre nás inšpiráciou a zdrojom pokoja, pohody a ozdravných rituálov. Sme presvedčení o tom, že blahodárne účinky thajských masáží budú prospešné aj pre mnoho ľudí tu na Slovensku. Práve preto sme sa rozhodli priniesť tento thajský poklad sem k nám. Chceme tvoriť vlastný svet vo svete, kde naši návštevníci nájdu pokoj, pohodu, relax a odstrihnú sa od bežného života. Sme tu pre vás, presvedčte sa o našich kvalitách - kontaktujte nás.


Prievozská 4 82109 Bratislava II
tel.: +421232121011

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888