Tlakomer je už dnes bežnou súčasťou domácností

Tlakomer je už dnes bežnou súčasťou domácností

Tlakomer vám jednoznačne pomôže neustále preventívne sledovať vaše životné funkcie. Pokiaľ máte už dlhodobo problém s krvným tlakom, jednoznačne si zabezpečte do vašej domácnosti tlakomer. Takýto tlakomer vás dokáže doslova odbremeniť od situácií, ktoré vedú k neustálemu navštevovaniu doktorov. Sami dobre viete, že pri problémoch s krvným tlakom, je nevyhnutné si svoj tlak neustále merať. Vyberte si tlakomer presne na mieru pre vás.

Tlakomer vám vie kedykoľvek monitorovať vaše životné funkcie

V prípade, že ste sa zaradili medzi ľudí, ktorí majú neustály problém s krvným tlakom, určite vás návšteva doktora za každým, keď si potrebujete odmerať tlak doslova otravuje. Práve, preto si prineste pohodlie priamo až k vám domov a merajte si váš tlak pomocou tlakomera. Dnes už existuje naozaj veľa možností, pomocou ktorých si viete spoľahlivo zmerať váš zdravotný stav. Buďte v pohodlí vášho domova a samozrejme majte pod dohľadom váš krvný tlak, ktorý môžete týmto spôsobom pomocou tlakomeru kedykoľvek monitorovať. Takýto kvalitný domáci tlakomer môže byť veľmi dôležitým zdravotným nástrojom, ktorý vám vie perfektne riadiť zdravie a tiež vám vie dopomôcť k nastaveniu vašej liečby. Váš doktor sa určite tomuto vášmu nákupu tlakomera poteší.

Samozrejme, že na trhu už existuje nespočetne veľa druhov tlakomerov. To môže byť samozrejme aj problém. Avšak nezúfajte. Dá sa nájsť cenovo prístupný tlakomer a taktiež aj vyhovujúci vášmu zdraviu. Je potrebné, aby ste si predom stanovili, koľko ste ochotní do tlakomeru investovať. Totiž kvalitné zariadenia nie sú bohužiaľ najlacnejšie. Za to sú samozrejme spoľahlivé. Pri výbere taktiež dbajte aj na certifikáciu daného tlakomera. Ak napríklad nie je až tak dobre nekalibrovaný, môže pokojne nastať aj skreslenie vo výsledkoch. Vyberáte si vždy z dvoch typov, na zápästie alebo na rameno. Pokiaľ potrebujete mať tlakomer neustále pri sebe, jednoznačne sa odporúča tlakomer na zápästie, pretože je prirodzene skladnejší.

Aké sú základné typy tlakomerov na trhu?

Základné rozdelenie spomínaných tlakomerov nie je až tak zložité. Síce je veľké množstvo kúpy tlakomerov na trhu, každému vyhovuje úplne iný typ. Na trhu sa dokážete stretnúť s mechanickými tlakomermi, elektromechanickými a tiež digitálnymi či poloautomatickými. Mechanický tlakomer je prirodzene starší typ, ktorý je avšak stále spoľahlivý. Dokonca ho môžu aj viacerí používatelia uprednostňovať. Elektromechanický tlakomer si vyžaduje fonendoskop, a to môže byť určite rozhodujúcim faktorom pri vašom výbere tlakomeru. Pri digitálnom tlakomeri sa veľmi nevyplatí malá investícia. Digitálne tlakomery využívajú batérie a tiež sieťové napájanie. Poloautomatický tlakomer je akýmsi prienikom medzi digitálnym a mechanickým tlakomerom.

Spoločnosť MIVAX, s. r. o. je už na trhu niekoľko rokov a vďaka tomu si získala aj vernosť svojich zákazníkov. Ponúkame vám zdravotnícku techniku, do ktorej spadajú tlakomery, EKG prístroje, zdravotnícky nábytok či sterilizátory. U nás si zabezpečíte zdravotnícke prístroje k vám domov aj k vám do zariadenia.


Kozmonautov 4826 /35 03601 Martin
tel.: +421903540799

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888