Zdravotnícka technika a čo všetku pod ňu spadá?

Zdravotnícka technika a čo všetku pod ňu spadá?

Zdravotnícka technika zahŕňa všetky zdravotnícke prístroje, ktoré sú potrebné pre ambulancie a pokojne aj k vám do domácnosti. Pod zdravotnícku techniku spadá široký sortiment rôznych EKG prístrojov, doppierov, pacientskych monitorov, ultrazvukových prístrojov, a tiež ostatných kategórií, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Zdravotnícka technika bola zhotovená aby mohla pomáhať pacientom k ich uzdravovaniu.

Zdravotnícka technika alebo takzvaní machri v EKG prístrojoch

Pod úspešnú zdravotnícku techniku spadá aj TeleECG, takzvaný systém pre lekárov, ktorý sníma, rozmeriava a tiež analyzuje elektrokardiografu. Tento systém dokáže automaticky ukladať zaznamenané EKG a tiež vám zobrazí všetky dôležité informácie. Táto zdravotnícka technika dokáže pracovať v takzvanom operačnom systéme s názvom Windows XP. Pomocou tejto zdravotníckej techniky môžete priamo sledovať na vašej obrazovke, čo sa deje. Neskôr, takisto dokážete získané informácie zo zdravotníckeho zariadenia ľahko vytlačiť. Konkrétne prístroj PC-TeleEKG-12D vám dokáže takýto komfort snímania poskytnúť. Nezabúdajte si vždy však dôkladne prečítať príbalovú príručku.

Takejto zdravotníckej techniky, ktorá pomáha ľudskému zdraviu je mnoho. Treba si vyberať najmä z toho hľadiska, o čo sa vám primárne jedná. Alternatívna zdravotná technika ku TeleECG je inovačné zdravotnícke zariadenie, takzvané PC-EKG alebo klasický EKG prístroj. Toto PC-EKG môžete pripojiť k vášmu počítaču ľahko cez váš USB port. Táto zdravotnícka technika si totiž nevyžaduje žiadny komplikovaný napájací kábel. Klasický EKG prístroj vám dokáže zas ľahko manuálne či automaticky spustiť nahrávanie. Taktiež obsahuje filtre, ktoré sú na digitálnej báze a odstraňujú šum. Neváhajte a spoľahnite sa na skvelý výrobok z hľadiska zdravotníckej techniky a EKG a vyberajte si EKG prístroj – SE – 600, zabezpečí vám totiž aj detekciu kardiostimulátora.

Zdravotníckou technikou sa dajú nazvať napríklad aj sterilizátory

Takáto zdravotnícka technika s názvom sterilizátor sa využíva najmä na dezinfekciu ďalšej zdravotníckej techniky alebo zdravotníckeho náradia. Môžete si zabezpečiť sterilizátor, ktorý poskytuje svoju sterilizáciu pomocou horúceho vzduchu. Taktiež máte na trhu k dispozícií zdravotnícku techniku pre maminky s bábätkami v podobe sterilizátorov fliaš pre bábätká. Táto zdravotnícka technika sa dokonca stala veľmi obľúbenou pomôckou na materskej dovolenke. Zdravotnícka technika sa prakticky využíva v širokom spektre a je dôležité si vybrať, čo potrebujete a tiež sa prípadne obrátiť na odborníkov, ktorí vám určite poradia, ako pri výbere rôznej zdravotníckej techniky postupovať.

Spoločnosť MIVAX, s. r. o. je správnou voľbou, pokiaľ si potrebujete vybrať zdravotnícku techniku. Zabezpečíme vám dodávku a tiež servis zdravotníckeho nábytku a samozrejme zdravotníckej techniky. Počas nášho pôsobenia, sme sa stali veľmi spoľahlivým partnerom, a to pre rôzne zdravotnícke zariadenia. Neváhajte nás, preto osloviť.


Kozmonautov 4826 /35 03601 Martin
tel.: +421903540799

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888