Viete aké telové mlieko udrží vašu pokožku mladú?

Viete aké telové mlieko udrží vašu pokožku mladú?

Kvalitné telové mlieko sa pri pravidelnom používaní podpíše nie len na hydratácii, ale i na celkovom vzhľade vašej pokožky. Pokožka je denne vystavovaná ako klimatickým zmenám, teplu, slnku, vlhku či chladu a mnohým iným, tak i kontaktu s rôznymi materiálmi oblečenia, prikrývok v posteli a podobne. Všetky tieto faktory na pokožku vplývajú a môžu ju vysušovať. Kvalitné prírodné telové mlieko ju hydratuje, zjemní a rozžiari.

Už ste vyskúšali prírodné telové mlieko?

Pokiaľ ste ešte nevyskúšali kvalitné prírodné telové mlieko, určite by ste tak mali urobiť čím skôr a vaše staré telové mlieko vymeniť za kvalitné, ktoré dodá pokožke to, čo potrebuje. V bežných telových mliekach sa nachádzajú mnohé zložky, ktoré pokožke škodia a môžu ju vysušovať, dráždiť či inak poškodzovať. Škodlivé látky nekvalitných telových mliek ako parabeny či parafiny sa však neudržujú len na povrchu pokožky, vstrebávajú sa do vnútra a ďalej sa tak dostávajú do tela, kde môžu poškodiť iné orgány, ako napríklad často krát obličky, tráviaci trakt či dokonca sú spájané s rakovinou prsníka. Takúto kozmetiku, pri ktorej zložení nerozumiete polovičke názvov by ste tak mali čím skôr prestať používať a nahradiť ju kvalitnou prírodnou kozmetikou.

Starostlivosť o telo a pokožku z rady prírodných produktov sa postará o dokonalý výsledok a vašej pokožke dodá energiu a rozžiari ju. Pokiaľ pokožke tela chýbajú vitamíny či hydratačné a výživné látky, len ťažko bojuje s vplyvmi vonkajšieho prostredia a najčastejšie sa vysušuje, čo spôsobuje jej rýchlejšie starnutie a na tvári i výraznejšie vrásky. Kvalitné telové mlieko by malo byť súčasťou starostlivosti o pokožku každý deň rovnako o používanie prírodných krémov na tvár. Na tvár používajte minimálne denný krém a pred spaním nočný krém, výsledok uvidíte takmer okamžite.

Prečo sa pokožka bez kvalitného telové mlieko vysušuje?

Bez kvalitného telového mlieka sa pokožka rýchlo vysušuje, stráca pružnosť a je dehydratovaná. Aj keď používate telové mlieko niekoľko krát denne a vaša pokožka stále pôsobí vysušene, ako prvé by ste si mali preštudovať zloženie telového mlieka. Pokiaľ telové mlieko obsahuje nekvalitné zložky či napríklad vazelíny či parafínové vosky a zložky z ropy, produkt prestante používať okamžite. Takéto zložky sa jednoducho na pokožku nanášajú a na pár minút jej dodajú atraktívny vzhľad, dlhodobého výsledku sa však nedočkáte, práve naopak, tieto zložky pokožka nedokáže spracovať čim vytvoria neprirodzenú vrstvu na jej povrchu a neumožnia jej dýchať či absorbovať živiny. Naopak prírodné telové mlieka sa takmer okamžite vpijú do pokožky a dodajú jej výživu navonok i z vnútra. V starostlivosti o telo voľte len prírodnú kozmetiku.

V našom obchode Natur cosmetic, s. r. o. môžete zakúpiť prírodnú kozmetiku a vlasovú starostlivosť značky Olivia, ktoré nájdete iba u nás. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Hollého 203 /50 01501 Rajec
tel.: +421907803848

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888