Zvoliť správnu starostlivosť o vlasy nie je vôbec náročné

Zvoliť správnu starostlivosť o vlasy nie je vôbec náročné

Zvoliť si tú správnu starostlivosť o vlasy sa môže zdať hotovou vedou, avšak opak je pravdou, vhodnú starostlivosť pre vaše vlasy si môžete jednoducho vybrať z radou kvalitnej prírodnej kozmetiky podľa problému, ktorý vás trápi alebo podľa typu vašich vlasov. Ak už dlho skúšate rôzne drahé produkty či šampóny a rozličné produkty bežnej drogérie no vašim vlasom stále chýba sila, pevnosť či lesk, vyskúšať by ste mali produkty z prírodným zložením.

Ako si vybrať vhodnú starostlivosť o vlasy?

Vhodnú starostlivosť o vlasy si dnes dokážete vybrať už aj podľa konkrétneho typu vlasov či podľa problému, ktorý vaše vlasy trápi a snažíte sa ho eliminovať. Na výber sú šampóny pre suché vlasy, lámavé vlasy, jemné vlasy, nepoddajné vlasy či pre rovné, vlnité a kučeravé vlasy alebo dokonca šampóny pre farbené vlasy a podobne. Pokiaľ je teda na šampóne uvedené, že je vhodný pre suché vlasy no vás trápi presný opak, rozhodne by ste šampón mali čím skôr zmeniť. Najlepším riešením v starostlivosti o vlasy sú prírodné produkty kvalitnej prírodnej kozmetickej značky , ktoré neobsahujú parabeny, parafíny, propylene glycol, syntetické farbivá či iné škodlivé látky. Takáto prírodná kozmetika vaše vlasy vyživí a dodá im vitamíny, ktoré potrebujú.

V starostlivosti o vlasy je vhodné okrem základného šampónu použiť i doplnkové produkty, ako napríklad kondicionéry na vlasy či vlasové masky I tu však treba vedieť ako ich správne používať a nanášať. Napríklad taký kondicionér by ste na vlasy nemali nanášať od korienkov až ku končekom pri každom umytí. Pre dosiahnutie želaného efektu sa odporúča prírodný kondicionér nanášať pri každom druhom až treťom umytí vlasov a vynechať oblasť korienkov vlasov.

Prírodné oleje na vlasy je vhodné vmasírovať do vlasov, kým sú ešte vlhké po umytí. Olej na vlasy môžete jemne naniesť na celú dĺžku vlasov, avšak naozaj len jemne aby vlasy nepôsobili mastne hneď po vysušení. Ak vás trápia poškodené končeky vlasov môžete na ne naniesť o niečo viac oleju na vlasy tesne pred ich vysušením a pred samotným rozčesaním tak, aby zamotané či poškodené končeky česanie ešte viac nepoškodilo. Olej na vlasy dodá vlasom silu a prinavráti vytúžení lesk.

Prečo si vybrať prírodnú starostlivosť o vlasy?

Dôvodov prečo si zvoliť prírodnú starostlivosť o vlasy je naozaj veľa, tým najdôležitejším je jej zloženie a obsah použitých látok. V prírodnej kozmetike na vlasy nenájdete parabeny, parafíny, propylene glycol, syntetické farbivá či zložky zvieracieho pôvodu a rôzne nekvalitné oleje. Niektorí o obsahu týchto látok takmer v každom produkte, ktorý kúpite v supermarkete či bežnej drogérie ani netušia. Zvoliť si prírodnú kozmetiku by však malo byť samozrejmosťou pre vaše zdravie.

V našom obchode Natur cosmetic, s. r. o. môžete zakúpiť prírodnú kozmetiku a vlasovú starostlivosť značky Olivia, ktoré nájdete iba u nás.

Hollého 203 /50 01501 Rajec
tel.: +421907803848

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888