Prečo si zvoliť prírodné šampóny?

Prečo si zvoliť prírodné šampóny?

Prírodné šampóny ulahodia vašim vlasom, ktoré budú žiariť nie len navonok, ale i zvnútra. Prírodné šampóny dodajú vlasom starostlivosť, ktorú potrebujú a vyživia ich i z vnútra. Aj keď niektoré produkty na vlasy s použitím umelých látok môžu vlasy na pár hodín rozžiariť o trvalý zdravý stav vlasov sa nepostarajú. Naopak prírodné šampóny vlasy rozžiaria a dodajú im potrebnú silu, lesk a jemnosť. Prírodné šampóny by mali byť vašou voľbou číslo jeden v starostlivosti o vlasy.

Aké sú to prírodné šampóny a čo by nemali obsahovať?

Prírodné šampóny sú vyrábané z prírodných látok a sú tou najlepšou starostlivosťou o vlasy. Vlasom dodajú lesk i zdravý vzhľad a prinavrátia stratenú pevnosť a jemnosť. Ľudské telo vo všeobecnosti preferuje prírodne produkty a prírodnú kozmetiku, nie len šampóny ale i iné kozmetické výrobky by ste si mali vyberať z radov kvalitnej kozmetickej značky /, ktorej môžete dôverovať. Takéto kozmetické produkty či šampóny by nemali obsahovať niekoľko škodlivých látok, ako napríklad parabeny, propylene glycol, syntetické farbivá, ani zložky zvieracieho pôvodu či parafíny, ktoré sú naozaj nevhodné pre vaše vlasy či pokožku.

Parafíny, minerálne oleje,vazelíny a parafínové vosky sú veľmi lacnými zložkami získanými z ropy, ktorými niektorí výrobcovia nahrádza omnoho kvalitnejšie a drahšie rastlinné oleje. Produkty z ropy majú priaznivé kozmetické vlastnosti, napríklad sa veľmi ľahko nanášajú, skvelo priľnú na vlasy či pokožku, avšak nič prospešné jej nedoprajú, práve naopak, vytvárajú nepriepustnú vrstvu na povrchu vlasov a pokožky, výrazne upchávajú póry, pokožka tak nedokáže dýchať, vysušuje sa a pôsobí nezdravo. Tieto látky neovplyvňujú v konečnom dôsledku len vlasy a pleť, taktiež sa hromadia a v pečeni, obličkách či v lymfatických uzlinách. Zvoľte si preto radšej prírodnú kozmetiku kvalitnej značky.

Prečo zvoliť prírodnú starostlivosť a prírodné šampóny pre poškodené vlasy?

Pokiaľ aj vás trápia poškodené vlasy, ktorým nič nepomáha, čím skôr vyskúšajte prejsť na radu prírodných šampónov, ktoré si vaše vlasy zamilujú. Šampóny s obsahom umelých látok zabezpečia skvelý vzhľad vlasov na pár hodín po ich použití, avšak súčasne napáchajú ešte viac škody než úžitku a v konečnom dôsledku vlasy môžu poškodiť a nedodajú im žiadnu potrebnú výživu či vitamíny a prírodné oleje, ktoré vlasy potrebujú. Vyberajte si kvalitnú starostlivosť o vlasy z radov prírodnej kozmetiky, ktorá vlasy dokonale vyživí.

V našom obchode Natur cosmetic, s. r. o. môžete zakúpiť výlučne prírodnú kozmetiku Olivia, ktoré nájdete iba u nás. Sme výlučným dovozcom prémiovej prírodnej kozmetiky Olivia, ktorá sa špecializuje na produkty vyrábané z olív. Prírodná kozmetika Olivia je vhodná pre všetky typy vlasov a pokožky. Naša prírodná kozmetika neobsahuje: parabeny, propylene glycol, syntetické farbivá, ani zložky zvieracieho pôvodu. Neváhajte nás kontaktovať.

Hollého 203 /50 01501 Rajec
tel.: +421907803848

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888