Aká je to prírodná kozmetika?

Aká je to prírodná kozmetika?

Prírodná kozmetika je kozmetika vyrábaná z prírodných látok bez pridania nadbytočných chemických látok, konzervantov, parabénov, parafínov, polyethylenglykolov, hliníku či iných škodlivých látok, ktoré by ani v komerčných kozmetických prípravkoch, samozrejme, nemali čo robiť. Avšak, opak je pravdou a väčšina kozmetických výrobkov, ktoré nájdete v supermarketoch obsahuje množstvo pleti či zdraviu škodlivých umelých látok.

Aké výhody má prírodná kozmetika?

Prírodná kozmetika je zdraviu prospešná a pokiaľ ju ešte nepoužívate rozhodne by ste ju mali vyskúšať čím skôr, poďakuje vám vaša pleť, vlasy či nechty a zuby. S kozmetikou sme denne v kontakte takmer od rána až do večera. Takmer prvou činnosťou každého človeka po prebudení je umytie zubov, vyčistenie pleti pleťovým tonikom či iným čistiacim produktom a nanesenie denného krému. Počas dňa viacerí používajú telové mlieka či krémy na ruky alebo rôzne spreje. No a zas večer pred spaním prichádza na rad čistenie zubov, vyčistenie pleti čistiacim produktami na tvár a následne použitie nočného krému a možno opäť pleťového mlieka. Len pri týchto pár úkonoch by sa dalo hovoriť o naozaj častom používaní kozmetických výrobkov, a práve z tohto dôvodu je veľmi dôležité akú kozmetiku používate.

Viacerí v domnení, že robia niečo dobré pre svoje zdravie či pleť, pri použití nekvalitnej či umelej kozmetiky svojmu zdraviu len škodia. Vyberať by ste si preto mali výhradne prírodnú kozmetiku, ktorú dokáže vaše telo prijať a zareaguje na ňu kladne. Môže byť náročné zakaždým skúmať zloženie krémov či iných kozmetických produktov, ktoré potrebujete pre každodennú hygienu, je tak lepšie nájsť si kozmetickú značku, ktorá vyrába kvalitnú prírodnú kozmetiku a jednoducho produkty nakupovať bez obáv čo presne obsahujú. Kvalitná značka prírodnej kozmetiky vám ponúkne množstvo základných i doplnkových kozmetických produktov, ktoré si zamilujete vy i vaše telo.

Prírodná kozmetika bez parabenov je tou správnou voľbou

Kvalitná prírodná kozmetika bez obsahu parabenov či iných pleti a zdraviu škodlivých látok by mala byť voľbou číslo jeden i pre vás. Tieto látky nevhodne vplývajú nie len na vaše zdravie, krásu, ale tiež na životné prostredie, ktoré je dôležité chrániť. Parabeny sú konzervačné látky, ktoré zvyšujú trvanlivosť výrobku. Najmä v poslednej dobre sú spájané s veľkým rizikom alergických prejavov a iných ochorení spojených i s rizikom rozvoja rakoviny prsníka či iných ochorení pokožky.

V našom obchode Natur cosmetic, s. r. o. môžete zakúpiť výlučne prírodnú kozmetiku Olivia, ktoré nájdete iba u nás. Sme výlučným dovozcom prémiovej prírodnej kozmetiky Olivia, ktorá sa špecializuje na produkty vyrábané z olív. Prírodná kozmetika Olivia je vhodná pre všetky typy pokožky. Nami predávaná kozmetika neobsahuje: parabeny, propylene glycol, syntetické farbivá, ani zložky zvieracieho pôvodu. Neváhajte nás kontaktovať.

Hollého 203 /50 01501 Rajec
tel.: +421907803848

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888