Ako vám lekárska estetická kozmetika zabezpečí božsky prirodzené a plné pery?

Ako vám lekárska estetická kozmetika zabezpečí božsky prirodzené a plné pery?

Už niekoľko rokov je veľmi populárnym trendom lekárska estetická kozmetika, ktorá dokáže v šetrnej miere urobiť na vašom tele príjemné zázraky. Obľúbenou súčasťou lekárskej estetickej kozmetiky je u veľa žien zákrok zväčšenia pier. Keď už sa ktokoľvek rozhodne o tento typ zákroku mal by vedieť, čo v pravom zmysle zahŕňa. Prinášame vám tipy priamo od odborníkov.

Lekárska estetická kozmetika vám dodá sebavedomie

Lekárska estetická kozmetika má veľa podôb. Vyžaduje si ruky odborníka a dokáže vám ošetriť pleť a telo presne podľa vašich predstáv. Zahŕňa predovšetkým komplexnú starostlivosť z hľadiska dermatovenerológie, korektívnej, laserovej a estetickej dermatológie a taktiež lekárskej kozmetiky. V šetrnej miere vám lekárska estetická kozmetika dokáže doslova zmeniť život. Väčšie sebavedomie, spokojnosť so sebou samým či príjemnejšie vyžarovanie, to všetko lekárska estetická kozmetika dokáže. Najčastejším zákrokom lekárskej estetickej kozmetiky sa stalo zväčšenie pier. Na takýto zákrok sa využíva väčšinou injekčný implantát, ktorý pôsobí na báze kyseliny hyalurónovej. Tá sa využíva nie len v oblasti pier, ale aj na korekciu narušených alebo zvädnutých častí vášho tela. Dokáže dokonca zvýrazniť či vytiahnuť nevýrazne partie a taktiež aj pery. Výsledok injekčného implantátu v podobe zväčšenia pier sa vstrekuje jemnou ihlou a má okamžitý účinok.

Bežné typy pri zákroku zväčšenia pier pod dohľadom lekárskej estetickej kozmetiky

Efekt zväčšenia pier pod dohľadom lekárskej estetickej kozmetiky vydrží približne 7-10 mesiacov. V každom ohľade je tento údaj veľmi individuálny. Všetky opuchy, ktoré sa vytvoria v dôsledku aplikácií kyseliny hyalurónovej zmiznú do maximálne 48 hodín. Zákrok sa absolútne neodporúča vykonávať mimo odborníkov lekárskej estetickej kozmetiky, pretože by mohol dopadnúť nepriaznivo.

Pod základné typy a triky, ktoré by ste mali ovládať, patrí niekoľko odporúčaní od lekárskej estetickej kozmetiky. Pite veľa vody, na pery môžete používajte ľadový obklad, vyvarujte sa aj zvýšenému soleniu, pretože by mohla nastať dehydratácia. Taktiež vám lekárska estetická kozmetika odporúča vyvarovať sa bozkávaniu, masírovaniu pier či tváre po dobu 24 hodín.

Veľmi dôležité je sa najprv poradiť s odborníkom na lekársku estetickú kozmetiku, ktorý vám rád pomôže a usmerní vás či akýkoľvek zákrok z tohto oboru je pre vás vhodným. V takom prípade je viac než pravdepodobné, že vám nenastanú pri akomkoľvek zákroku lekárskej estetickej kozmetiky nepriaznivé účinky.

Sme SPINN, s. r. o., profesionálna a súkromná klinika v Ružomberku. U nás nájdete iba kvalifikovaný tím odborníkov. Špecializujeme sa na lekársku estetickú kozmetiku, diagnostiku pomocou magnetickej rezonancie a zaoberáme sa aj nukleárnou medicínou. Naši odborníci majú za sebou ukončenie príslušného štúdia a niekoľko rokov praxe. Dôležité je pre nás podať našim pacientom pomoc a vytvoriť im príjemné prostredie. Pracujeme len s kvalifikovanými a profesionálnymi strojmi, ktoré vám dodajú množstvo benefitov pre vás a vaše telo.

Plavisko 7 03401 Ružomberok
tel.: +421800222220

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888