Očná optika a jej výber – kľúčové rozhodnutie, ktoré určite nepodceňujte

Očná optika a jej výber – kľúčové rozhodnutie, ktoré určite nepodceňujte

Prečo je očná optika a jej výber dôležitým rozhodnutím? Pretože po návšteve očného lekára predstavuje posledný potrebný krok na ceste k dobrému a zdravému zraku – a to výberom vhodných okuliarov, ktorý majú v rukách vyškolení zamestnanci optiky. Musia byť pripravení na vyriešenie akéhokoľvek problému týkajúceho sa okuliarov či šošoviek, ako aj ich príslušenstvá.

Očná optika je kľúčová

Bez ohľadu na to, či potrebujete slnečné alebo dioptrické okuliare, tak pamätajte, že nie drogéria, ale očná optika je miesto pre výber správnych okuliarov. Očná optika, ktorá si potrpí na kvalitu, zvyčajne dbá na skúsený a vyškolený personál. Dobrá očná optika je zárukou skiel, ktoré sa vyznačujú dlhou životnosťou a kvalitnou úpravou. V opačnom prípade riskujete zhoršené či skreslene videnie. Takže po návšteve očného lekára a predpísaní vhodných okuliarov naberte smer očná optika.

Čo má garantovať dobrá očná optika?

Každá očná optika má mať ako prioritu zdravie klientov. Dobrá očná optika garantuje prácu na mieru a za kvalitu práce ručí zárukou. Na škodu zaiste nie sú ani spoľahliví dodávatelia a široký výber značiek. Ak váhate, ktorá očná optika je vhodná, opýtajte sa svojho očného lekára. Ten má zväčša dobrý prehľad od pacientov. Recenzie získate aj online na rôznych stránkach. Nezabúdajte, že dôležité je utvoriť si vlastný názor na to, ktorá očná optika je pre vás tá naj a ktorej zveríte svoj zrak. Pretože presne zamerané a správne osadené sklá sú síce prioritou, avšak nie jediným dôvodom pre ktorý by mala byť očná optika poctená vašou návštevou. Dobrá očná optika má poskytovať čo najviac služieb – teda nielen predaj okuliarov či šošoviek. Dôraz musí klásť aj na prvotriedny servis a poradenstvo.

Očná optika ako pomocník vo svete okuliarov

Očná optika by vám mala vedieť o. i. odporučiť aj správny okuliarový rám či ostatné príslušenstvo ako šnúrky, čistiace prostriedky na okuliare a i. Skúsená očná optika, t. j. jej zamestnanci vedia, že dobrý výber okuliarov a ich rámov je podmienený viacerými faktormi – typ tváre (či dokonca obočia), druh práce, aké máte hobby, koľko času trávite za počítačom a volantom atď. Detailná očná optika je dokonca schopná poradiť vhodný štýlový rám, ktorý dá vyniknúť vašej farbe pleti, očí či dokonca vlasov. Očná optika má zaručiť, že okuliare nebudú padať ani sa kĺzať po nose, čím výraznou mierou prispejú k zlepšeniu vášho zraku, a teda aj kvality života.

Spoločnosť Oftalens Plus, s. r. o. poskytuje komplexné služby v oblasti očnej optiky. V každej našej optike je k dispozícií očná ambulancia s najnovšími vyšetrovacími prístrojmi a skúseným očným lekárom.


Hurbanova 485 90501 Senica
tel.: +421346518043

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888