Dioptrické okuliare sú veľkým trendom

Dioptrické okuliare sú veľkým trendom

Kedysi boli dioptrické okuliare funkčným nástrojom, dnes už ide však o veľký trend. Vyskúšali ste už určite mnoho rámov, tvarov či farieb dioptrických okuliarov, ale nie vždy vám každý typ sadol. My máme na to presný dôvod, prečo je to tak. Dôležité je totiž vedieť, že dokážu zakryť naše nedostatky na tvári, ale ich aj zvýrazniť. Preto vám ponúkame pár vychytávok, ako vybrať tie správne. Dočítajte sa o nich.

Aké dioptrické okuliare sa hodia na váš typ tváre?

Keďže máme odskúšané, že nie každé dioptrické okuliare sa hodia na každú tvár, prichádzame s niekoľkými nápadmi. Rozoznávame viac druhov tvárí. Základnými typmi sú okrúhla, hranatá, srdcová alebo polo dlhá tvár. Pokojne sa prezrite v zrkadle a vyskúšajte sa zaradiť, do ktorého typu patríte. Prípadne vám v očnej optike radi poradia alebo vám pomôžu vymerať dioptriu. Pokiaľ sa radíte skôr do okrúhleho typu tváre veľmi nad okrúhlym typom okuliarov nerozmýšľajte, skôr to vašu tvár rozšíri a vaše nedostatky podčiarkne. Naopak zas hranatý tvar okuliarov vám vašu tvár zvýrazní a budete jednoznačne spokojní s výberom. V prípade, že vaša tvár alebo, teda typ hlavy je hranatý jednoznačne siahnite po okrúhlom type dioptrických okuliarov. Najlepšie by bolo, aby mali čo najužší rám, dokonca žiaden. Tento oválny alebo okrúhly typ okuliarov veľmi sekne aj srdcovému tvaru hlavy. Vaše čelo bude menej rozširovať. Pokiaľ sa radíte medzi typy, ktoré majú oválnu tvár, máte to vyhraté. Vám sa hodí takmer naozaj všetko. Vyberajte už len podľa udalosti, vkusu, obľúbenej farby či podľa toho, čo vám ako prvé padne do oka. Voláme vás šťastlivci, tak sa nebojte výberu a jednoznačne si spravte doma svoju vlastnú zbierku. Veď móda je nekonečná.

Zaexperimentujte - dioptrické okuliare podľa farby vašich očí

Modroočkovia, pre vás jednoznačne zemité farby. Výborný vzor pre tento typ očí je aj takzvaný korytnačí. Pre špecifické zelené oči sú výbornou voľbou zlatý alebo hnedý rám, avšak zaujímavo môžu pôsobiť aj s kontrasnými farbami, akými sú ružová, červená a fialová. Pokiaľ máte hnedé oči, ste ten šťastný. Áno, vám sa hodí takmer všetko. Experimentujte, koľko len vládzete, môžete si to dovoliť. Vy budete pôsobiť jedinečne takmer v každej farbe. Môžete experimentovať s výberom. Spoľahnite sa preto aj na akcie okuliarov či rámov, veď prečo nemať doma viac štýlov. Keď si to teda môžete dovoliť.

Oblečenie, okuliare, doplnky a iné veci, ktoré nosíme tak trochu definujú, kým ste. Výber nášho oblečenia sa dosť často odvíja od našej profesie. Či už pracujete v kreatívnom priemysle alebo vo finančníctve, určite je dobré voľbu vašich dioptrických okuliarov zvážiť aj podľa tohto faktoru. Nezabúdajte, ale aj na odborné vyšetrenie, aby ste nielen dobre vyzerali ale aby vám to seklo aj po zdravotnej stránke.

U nás v očnej optike Profesionál zaručene nájdete, čo hľadáte. Okrem odborného vyšetrenia a poradenstva vám ponúkame špičkový tovar a takisto rôzne doplnky patriace k optike a vašim novým dioptrickým okuliarom. Radi vám poradíme a taktiež aj vyšetríme.

Holubyho 59 90201 Pezinok
tel.: +421255641961

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888