Prečo skúsiť hýčkanie zvané medicínska pedikúra? Pretože aj nohy si zaslúžia opateru a pozornosť

Prečo skúsiť hýčkanie zvané medicínska pedikúra? Pretože aj nohy si zaslúžia opateru a pozornosť

Aktuálnym hitom riešenia nedostatkov na nohách je medicinálna pedikúra. Ide o zložitejšie, avšak bezbolestné a nekrvavé ošetrenie nechtov a kože na nohách. Je šetrné k nášmu telu a vhodné aj pre diabetikov a ľudí zápasiacich s hrubými a zarastajúcimi nechtami, otlakmi či mykózami. Výsledkom kvalitnej medicinálnej pedikúry sú krásne nohy, ktoré budete chcieť ukazovať. Nielen v lete.

Ako prebieha medicinálna pedikúra?

Vyškolený odborník – pedikér je zárukou kráľovskej starostlivosti nôh. Pri medicinálnej pedikúre postupuje nasledovne: chodilo po dezinfekcii podrobne preskúma, aby zistil prípadné poškodenia a deformácie. K tým najčastejším patrí otlak a kurie oko. Nasleduje čistenie a úprava nechtov aj nechtového okolia a ošetrenie spodnej (nášľapovej) časti nohy. Pedikér chodilo opäť vydezinfikuje a pomocou masáže natrie vhodným ošetrujúcim olejom alebo krémom. Celý proces trvá približne 30 – 40 minút.

Zverte sa do rúk odborníkom

Medicinálna pedikúra vyžaduje použitie kvalitnej kozmetiky a prístrojov. Ak k tomu pridáme odborne vyškoleného pedikéra, ktorý nielen odstráni nedostatky, ale poskytne aj poradenstvo, tak máme kombináciu troch faktorov, vďaka ktorým môžeme zabudnúť na zarastené nechty, mykózu či dokonca plesnivé nechty. Výsledkom kvalitnej medicinálnej pedikúry sú krásne nohy, ktoré budete chcieť ukázať.

Náhrada za chirurgiu?

Čoraz častejšie sa ozývajú (aj odborné) hlasy, ktoré odporúčajú medicinálnu pedikúru ako náhradu niektorých chirurgických zákrokov. Ako aj v prípade zarastených nechtov. Pri návšteve chirurgickej ambulancie môžeme očakávať strhnutie nechtovej platničky. A výsledok? Bolesť, dlhý proces hojenia a obmedzené možnosti obuť sa. Druhou možnosťou je návšteva pedikéra. Ten problém odstráni bezbolestným šponovaním. A pri dodržiavaní pravidelnej hygieny a nosením správneho typu obuvi už zarastený necht nebude problém.

Centrum pedikúry s. r. o. je synonymum kráľovskej starostlivosti o vaše nohy. Zoberáme sa predajom a servisom pedikérskych zariadení. Poskytujeme vzdelávanie a poradenstvo (aj online) v oblasti pedikúry. Navštívte nás alebo nám napíšte či zavolajte. Viac informácií nájdete na našej stránke. Pomôžeme vám k vysnívaným nohám.

Čachtická 17 83106 Bratislava III
tel.: +421902905220

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888