Sporák na pevné palivo – kedy bude vhodnou voľbou aj pre vás?

Sporák na pevné palivo – kedy bude vhodnou voľbou aj pre vás?

Článok v skratke:

Sporák na pevné palivo je všestranne využiteľný.

Poskytuje vysokú výhrevnosť.

Pri správnom výbere sa môžete tešiť na menšiu spotrebu paliva aj na nižšie emisie.

Sporák na pevné palivo od Rizzoli predstavuje špičku v oblasti ekologického a efektívneho vykurovania. Svojim používateľom prináša širokú paletu výhod. Jeho vysoký stupeň remeselného spracovania je založený na inovácii a technológii. Tento sporák na pevné palivo sa vyznačuje vynikajúcim výkonom aj spoľahlivou a dlhoročnou funkčnosťou.

Sporák na pevné palivo – aké sú jeho špecifiká?

Sporák na pevné palivo je čoraz obľúbenejší. Jedným z jeho kľúčových prvkov je použitie vysokokvalitných materiálov, vrátane pevnej ocele, ktorá odoláva vysokým teplotám. Špeciálna povrchová úprava navyše eliminuje riziko poškriabania či oderov. Zabezpečuje tak dlhú životnosť a estetický vzhľad sporáka. Rizzoli kladie dôraz aj na ekológiu, čo potvrdzuje nízky objem emisií sadzí.

Každý model disponuje značkou so zeleným lístkom Rizzoli, symbolizujúcim minimálny dopad sporákov na životné prostredie. Inovačný certifikovaný systém spaľovania Superflame® zabezpečuje efektívne využitie dreva. To vedie k menšej spotrebe paliva a nižším emisiám. Okrem toho si zákazníci môžu vybrať vlastné konfigurácie sporáka. Sporák na pevné palivo si tak navrhnete na mieru vrátane výšky, rozmerov, farby, povrchovej úpravy a doplnkov.

Spoľahlivé riešenia pre každého

Sporák na pevné palivo ponúka množstvo výhod. Jednou z nich je aj možnosť zabudovania sporáka do existujúceho kuchynského zariadenia alebo samostatná inštalácia. Samozrejme, v našej ponuke si nájde šporák na mieru každý. V ponuke nechýba ani sporák na tuhé palivo či sporák na drevo s teplovodným výmenníkom alebo sporáky na tuhé palivo s teplovodným výmenníkom najvyššej kvality.

Ako špecialista na sporáky vám s výberom ochotne poradíme. Z ponuky vyberáme aj kuchynský sporák na drevo a sporák kombinovaný, ktorý je mimoriadne obľúbený. V ponuke samozrejme nechýba ani kvalitný digestor - odsávač pár, ktorý je skvelým doplnkom ku sporákom. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Prečítajte si tiež:

Prečo sa vyplatí mať šporák v kuchyni?

Kuchynský sporák na drevo – nielen užitočný, ale aj estetický doplnok

Sporáky na tuhé palivo s teplovodným výmenníkom – čo to znamená?

130 97611 Priechod
tel.: +421905964335

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888