Tapetovanie dodá stenám originálny a jedinečný dizajn

Tapetovanie dodá stenám originálny a jedinečný dizajn

Článok v skratke:

Moderné a rýchle tapetovanie dodá interiérom neobyčajný dizajn a eleganciu.

Tapetovať je možné na rôzne veľké plochy.

Hodí sa do domácností aj do hotelov, penziónov, nemocníc či ambulancií.

Moderné tapetovanie je čoraz obľúbenejším spôsobom dokončenia stien. Vďaka moderným technológiám používaným na výrobu tapiet je dnes možné vyrábať jedinečné tapety v rôznych veľkostiach. Veľkorozmerné tapety je možné použiť na tapetovanie celej plochy stien alebo ich zaujímavo kombinovať s odtieňmi farebných náterov.

Tapetovanie – kde všade sa hodia zaujímavé tapety?

Naša firma PROFI TAPETOVANIE sa špecializuje na tapetovanie, ktoré je čoraz obľúbenejšie. Nami realizované tapetovanie sa vyznačuje viacerými akostnými vlastnosťami a dlhou životnosťou. Je všestranne využiteľné ako v domácnostiach, tak aj v rôznych komerčných a verejných priestoroch.

Tapetovanie dodá interiéru neopakovateľný dizajn, ktorý zakaždým prispôsobujeme preferenciám zákazníka. Tapetovanie je mimoriadne obľúbené v hoteloch, penziónoch či rôznych ubytovacích zariadeniach. Čoraz populárnejšie je aj v nemocniciach, ambulanciách či zdravotných zariadeniach. Tapetami je možné tvoriť rôzne zaujímavé dizajny. Či už chcete, aby interiér pôsobil elegantne, moderne alebo hravo či originálne – zakaždým vám ponúkneme riešenie na mieru.

Naše služby môžete využiť na celom Slovensku

Tapetovanie sa teší čoraz väčšiemu úspechu. Preto vám naše služby tapetovania ponúkame v rámci celého Slovenska. V našej ponuke nájdete tapety na steny v rôznych dizajnoch a rozličných farebných prevedeniach.

Tapetovanie je možné realizovať na celej ploche steny alebo na jej vybraných častiach. Najmä v hoteloch, penziónoch či ubytovacích zariadeniach je tak možné vytvoriť naozaj neopakovateľné dizajny a kombinácie. Navyše, tapetovanie je pomerne rýchle. Oproti maľovaniu si nevyžaduje rôzne prípravné práce ani zdĺhavé upratovanie po aplikovaní tapiet. V prípade záujmu o tapetovanie na mieru nás neváhajte kontaktovať. Sme vám k dispozícii.

Prečítajte si tiež:

Tapetovanie – čoraz populárnejší spôsob dokončenia stien

Prečo sú tapety na stenu výbornou voľbou?

Bojnická cesta 425 /37 97101 Prievidza
tel.: +421949173174

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888