Kuchynské linky na mieru – to je kuchyňa, o ktorej ste vždy snívali

Kuchynské linky na mieru – to je kuchyňa, o ktorej ste vždy snívali

Moderné, elegantné, kvalitné a najmä mimoriadne funkčné. Presne také sú kuchynské linky, ktoré pre vás vyrábame v meste Nitra. Naša firma PROMA sa venuje výrobe kuchynských liniek a nábytku na mieru. Rozhodnúť sa môžete pre kuchynskú linku z nášho katalógu alebo si zvoliť kuchynskú linku, ktorú pre vás vyhotovíme na mieru.

Kuchynské linky snov pre vás vyrábame v meste Nitra

Vyrábame jedinečné kuchynské linky z vysokokvalitných materiálov. V kvalitnej kuchyni sa jednoducho varí lepšie. Nie len varí, ale aj chutí lepšie. Či už máte presnú predstavu o tom, ako by mala vaša kuchynská linka vyzerať alebo s jej dizajnom potrebujete poradiť – u nás ste na tom správnom mieste.

Naša firma PROMA so sídlom v Nitre sa špecializuje na výrobu nábytku na mieru. V našej ponuke nájdete jednotlivé kusy nábytku, ako aj komplexné riešenia na mieru. Postaráme sa o výrobu a montáž kuchynskej linky, ale aj o komplexnú realizáciu kuchyne. Komplexná realizácia pritom vždy zahŕňa bezplatné poradenstvo, PC návrh s cenovou ponukou kuchyne, dodávku elektrospotrebičov, ako aj dopravu a profesionálnu ú montáž.

Kúpa kvalitnej kuchynskej linky sa vám oplatí

Aj pri výbere kuchynskej linky platí, že kvalita by mala byť vždy na prvom mieste. Naše kuchynské linky a kuchyne na mieru sú zárukou vašej spokojnosti a dlhej životnosti. Ponúkame vám výber z viacerých dizajnov a modelových prevedení. Ľahko si tak vyberiete kuchynskú linku, ktorá bude dokonalo ladiť s vaším interiérom.

Kuchynskú linku môžete doplniť aj o ďalšie kuchynské komponenty. Na mieru pre vás vyrobíme rímsy, osvetľovacie rampy alebo stôl či barový pult. Tie esteticky dotvoria vašu kuchynskú zostavu a vyčarujú jedinečný estetický celok. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Sme tu pre vás v meste Nitra, ale aj v rámci celého Slovenska.

Prečítajte si tiež:

Výroba nábytku v Nitre – zariaďte si domácnosť originálnym nábytkom na mieru

Novozámocká 102 94905 Nitra
tel.: +421376512212

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888