Drevené parkety – ich kvalita a krása je samozrejmosťou

Drevené parkety – ich kvalita a krása je samozrejmosťou

U nás vo VilaParket sme špecialistami na drevené parkety a drevené podlahy. Kvalita je pre nás na prvom mieste. Na výrobu drevených parkiet preto používame výhradne kvalitné materiály. Špecifický je aj samotný proces výroby drevených parkiet. Vyrábame trojvrstvové drevené parkety v zložení smrek - smrek - dub so systémom pero – drážka, vždy na mieru konkrétnej zákazky.

Drevené parkety – to je kvalitná podlaha, ktorá nikdy nevyjde z módy

Drevené parkety sú podlahovou krytinou, ktorá sa teší vysokej obľube už dlhé roky. Mnohé podlahové krytiny z umelých materiálov skúšali drevené parkety nahradiť. Vďaka svojim jedinečným funkčným a dizajnovým vlastnostiam si však drevené parkety držia svoje prvenstvo medzi podlahovými krytinami dodnes.

U nás vo VilaParket sa špecializujem na výrobu vysokokvalitných drevených parkiet. Realizujeme drevené podlahy na mieru a postaráme sa aj o výrobu a montáž schodov. Drevené schody do domu vyrábame na mieru vašich priestorových možností, ale aj vašich tvarových a dizajnových požiadaviek.

Kvalitou drevených parkiet našej výroby si môžete byť istí

Vyrábame výhradne trojvrstvové drevené parkety v zložení smrek - smrek - dub so systémom pero – drážka. Takéto drevené parkety sú charakteristické vysokou kvalitou, dlhou životnosťou a nenáročnou údržbou.

Nášľapnú vrstvu drevených parkiet tvorí dubová lamela hrubá 4 mm. Typ, hrúbku, šírku, dĺžku, farebné prevedenie parkiet a spôsob povrchovej úpravy parkiet si u nás volí zákazník sám. Sám si tak nastavuje výslednú cenu drevených parkiet. Spravidla, čím sú parkety užšie a kratšie, tým bude cena za m2 nižšia. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Sme tu pre vás v hlavnom meste Bratislava a na západnom Slovensku. Po dohode aj v rámci celej SR.

Prečítajte si tiež:

Schody do domu ako praktický a estetický doplnok

Vojtaššákova 603 02744 Tvrdošín
tel.: +421910270682

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888