Viete, ako si správne vybrať sieťky proti hmyzu?

Viete, ako si správne vybrať sieťky proti hmyzu?

Sieťky proti hmyzu sú neoceniteľným pomocníkom pre ničím nerušený pokoj a relax v každom domove. Nezáleží na tom, kde bývate - otravný hmyz v podobe múch, komárov či lienok sa objaví vždy a všade. Vďaka sieťkam proti hmyzu sa hmyz v domácnosti stane minulosťou! Viete ale, ako si vybrať sieťky proti hmyzu efektívne a správne? To zistíte z nasledujúcich riadkov.

Materiál sieťok proti hmyzu

Takisto ako pri iných produktoch, aj sieťky proti hmyzu dnes zoženiete v rôznych cenových reláciách. Kvalitnejšie sieťky proti hmyzu sú vyrobené zo špeciálneho skleného vlákna, ktoré je potiahnuté plastom. Takýmto spôsobom sa v prípade sieťok proti hmyzu zabraňuje korózií či inému poškodeniu vplyvom počasia. Čo sa týka rámu, najčastejšie sa stretnete s hliníkovým profilom. Ekonomickejšou možnosťou je použitie valcovaného hliníka.

Sieťky proti hmyzu v tmavých farbách

Na trhu sa často stretnete s bielymi sieťkami proti hmyzu. Tie však nie sú tou najlepšou voľbou. Keďže sieťky proti hmyzu sú umiestnené v exteriéri, sú často skúšané poveternostnými vplyvmi ako je dážď, sneh, vietor či slnečné žiarenie. Biele sieťky proti hmyzu sú zbytočne viditeľné voľným okom a taktiež je na nich vidno každé poškodenie. Namiesto bielych vyskúšajte radšej šedé, čierne alebo hnedé sieťky proti hmyzu. Tieto farby pôsobia oveľa prirodzenejšie a sú takmer neviditeľné.

Rozmery sieťok proti hmyzu

Pri vyberaní sieťok proti hmyzu je potrebné poznať rozmery rámu okien a dverí, na ktoré plánujete sieťky proti hmyzu umiestniť. Odmerajte šírku, dĺžku a nezabudnite ani na hĺbku rámu. Zároveň, dĺžku aj šírku odmerajte dole, hore aj v strede. Od výsledkov odpočítajte asi 1 až 2 mm a taktiež nezabudnite odmerať hrúbku rámu od vonkajšej hrany po tesnenie.

Starostlivosť o sieťky proti hmyzu

O sieťky proti hmyzu je potrebné sa náležite postarať, tak, ako o všetko. Našťastie, starostlivosť o sieťky proti hmyzu je úplne jednoduchá - sieťovinu z času na čas povysávajte a následne pretrite sieťky aj rámy vlhkou handričkou.

Spoločnosť Romana Zvaríka RoZ vám ponúka kvalitné sieťky proti hmyzu rôznych rozmerov. Radi vám pomôžeme s výberom a odporučíme tie najlepšie produkty pre vás. Okrem sieťok proti hmyzu u nás nájdete horizontálne i vertikálne žalúzie, markízy, rolety či ďalšie možnosti tieniacej techniky, ako napríklad rímske rolety, plisé žalúzie či japonské posuvné systémy. V ponuke máme pripravené i tesnenia na plastové okná. Neváhajte a navštívte náš web alebo nás kontaktujte ešte dnes.

268 01001 Mojš
tel.: +421902551016

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888