Jedálenský stôl do jedální za najlepšiu cenu na trhu

Jedálenský stôl do jedální za najlepšiu cenu na trhu

Ten najlepší kancelársky nábytok a jedálensky stôl do škôl nájdete iba u Školáčik Majo. Jedálenský stôl, školské stoličky a iný nábytok poskytujeme za tie najvýhodnejšie ceny. Nechajte si ešte dnes doviezť naše produkty vysokej kvality priamo až k vám. Doručenie vám samozrejme zabezpečíme.

Jedálenský stôl do škôl aj do firiem

Moderný dizajn, štýl a predovšetkým kvalita vybavenia jedálne sa odzrkadlí na spokojnosti vašej cieľovej skupiny. Vybrať si už dnes môžete u nás z niekoľkých variant. K dispozícií máme jedálenský stôl, ktorý pokojne môžete dať do detskej jedálne, ale aj do vašej firemnej jedálne. Samozrejme, keď sa jedná o školskú jedáleň, je veľmi vhodné pozerať na ročník detí. To je pri výbere jedálenského stolu do škôl veľmi dôležitým atribútom. To isté platí pre školské stoličky a školské lavice. Určite nepodceňujte sfarbenie a ich výšku. V prípade nejasností vám náš tím s radosťou poskytne poradenstvo. Školský nábytok pre vaše zariadenie môže mať už dnes spokojných školáčikov.

Kvalitné prevedenie jedálenského stolu súvisí aj s držaním tela dieťaťa

Myslíme nielen na dizajn ale tiež aj na funkčnosť. Je potrebné, aby si deti vytvorili správny návyk pri sedení. To úzko súvisí aj so sedením pri jedení. My vám zabezpečíme teda kvalitný jedálenský stôl a jedálenské stoličky, ktoré budú podporovať dobrý návyk držania tela dieťaťa. Samozrejme je náš nábytok farebne hravý, takže sa bude páčiť aj ratolestiam. Nepriamo sa snažíme starať o detský chrbátik. Pridajte sa teda aj vy k nám a objednajte si ešte dnes ten správny jedálenský stôl. Ochotne vám poskytneme naše profesionálne služby. Stačí nás iba kontaktovať a náš šikovný tím vás obslúži.

Pekárenská 277 02801 Brezovica
tel.: +421915536444

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888