Prečo sú posuvné dvere výbornou voľbou pre vašu terasu

Prečo sú posuvné dvere výbornou voľbou pre vašu terasu

Praktické a moderné posuvné dvere od Garwin vám poskytnú úžasný výhľad z terasy. To zďaleka nie je jedinou výhodou. Oceníte obrovskú úsporu priestoru, keďže posuvné dvere si nežiadajú odsúvanie nábytku a pri otváraní a zatváraní nezasahujú do úžitkovej plochy.

Štýlové bezrámové aj rámové posuvné dvere

V Garwin vám ponúkame bezrámové posuvné dvere. Ich posuvno-otočný systém tvoria spodné a vrchné hliníkové vodiace koľajnice. Medzi sklami (na výber máte rôzne hrúbky skla: 8 – 12 mm) sa nachádza priesvitné silikónové tesnenie. Bezrámové posuvné dvere sa vyznačujú vynikajúcimi izolačnými a akustickými vlastnosťami. Obľúbené sú aj naše posuvné dvere s rámovým systémom, ktorý tvorí rám a krídla posúvajúce sa na dvoj-, troj- alebo štvorradových koľajniciach. Mohérové tesnenie sa postará o tichý a plynulý pohyb krídel a elimináciu rušivých poveternostných vplyvov (vietor, dážď). Taktiež máte na výber viaceré typy zasklenia (v hrúbke 4 – 8 mm) v rôznych farbách (vzorkovník RAL). Na popularite naberajú aj posuvné dvere s hliníkovým harmonikovým systémom a obojsmernou otvárateľnosťou krídel.

Kvalita a odolnosť posuvných dverí

Naše posuvné dvere sa vyznačujú elegantným vzhľadom a jednoduchým ovládaním. Zaujmú na prvý pohľad, keďže sú tvorené obrovským sklom. Ide nielen o štýlový dekoračný prvok, ale aj o mimoriadne praktický doplnok, ktorý sa postará o presvetlenie priestoru prirodzeným svetlom a jeho optické zväčšenie. Pri výrobe a montáži používame výhradne kvalitné materiály, s cieľom zaistiť stabilitu, odolnosť a dlhú životnosť. Posuvné dvere sú teda investíciou, ktorá sa rozhodne vyplatí. Okrem dvier sme v Garwin experti aj na hliníkové ploty, hliníkové pergoly a hliníkové žalúzie. Zabezpečíme aj dokonalé prekrytie bazéna. A ak je zimná záhrada vaším vysnívaným priestorom, pomôžeme vám so splnením aj tohto sna. Postaráme sa o celý proces realizácie. Kontaktujte nás pre viac informácii.

Kútniky 178 92901 Kútniky
tel.: +421915894318

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888