Moderné kuchynské linky – dokonalé spojenie kvality, dizajnu a precíznosti

Moderné kuchynské linky – dokonalé spojenie kvality, dizajnu a precíznosti

kuchynské linky na mieru vaším snom? So stolárstvom Žajlík už nemusíte snívať. Váš nápad premeníme na skutočnosť. Garantujeme výrobu štýlových a nadčasových kuchynských liniek s maximálnym využitím priestoru, ktoré ohúria svojou praktickosťou a eleganciou.

Kuchynské linky, ktoré zužitkujú každý kúsok plochy

Kuchynské linky sú dominantou každej kuchyne a naši stolári sa postarajú, aby aj vaša linka bola originálna a priestranná. Veľký dôraz kladieme na efektívne a praktické členenie priestoru, aby si každá gazdinka mohla do svojej linky uložiť všetko potrebné. Vždy si vypočujeme predstavu zákazníkov, ich nápady a požiadavky na materiál, farbu, povrch, rozmiestnenie spotrebičov, pracovnú dosku a pod. Všetky návrhy sa usilujeme zladiť tak, aby výsledkom boli moderné a funkčné kuchynské linky, ktoré dokonale zapadnú do priestoru. Usilujeme sa účelovo zužitkovať každý kúsok plochy.

Vyskladáme vám kuchynskú linku na mieru

Naším cieľom sú kuchynské linky, ktoré prispejú ku komfortnejšiemu užívaniu kuchyne – a to nielen počas varenia alebo pečenia, ale aj stolovania či trávenia spoločných chvíľ s rodinou či hosťami. Kuchynské linky vyrábame z kvalitných materiálov. Samozrejme, že si môžete vybrať zo širokej škály farieb a vzorov. K dispozícii máme rôzne typy kovania, farebné prevedenie ABS hrán a laminátov s vysokým leskom. Naše stolárstvo sa zaoberá kompletnou realizáciou nábytku na mieru do kuchyne, spálne, detskej izby, obývačky, kancelárie a iných priestorov. Naše produktové portfólio je skutočne rozsiahle a zahŕňa kuchynské linky, šatníkové a vstavané skrine, postele, komody a ostatný nábytok. Taktiež vyrábame prístrešky a altánky. Sme experti aj montáž drevených obkladov v interiéri a exteriéri, ako aj na ostatné stavebno-stolárske práce.

Športová 674/8 92207 Veľké Kostoľany
tel.: +421915053035

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888