Brúsenie betónovej podlahy – to sú krásne žiarivé betónové podlahy

Brúsenie betónovej podlahy – to sú krásne žiarivé betónové podlahy

Brúsenie betónovej podlahy sa postará o vyrovnanie a odstránenie vonkajších nerovností betónových podláh. Výhodou je, že brúsenie betónovej podlahy je možné aplikovať ako na celkom nové betónové podlahy, tak aj na staršie betónové podlahy. Kým tie nové privedie do dokonalosti, starším prinavráti stratený vzhľad, pevnosť a odstráni ich vonkajšie poškodenia či nečistoty. Brúsenie stačí doplniť o leštenie a dokonalá betónová podlaha je na svete.

Kedy sa rozhodnúť pre brúsenie betónovej podlahy?

Brúsenie betónovej podlahy je vhodné ako pre nové betónové podlahy, tak aj pre tie staršie či rokmi používané podlahy, ktoré stále vykazujú dobrú stabilitu a vnútornú pevnosť. Spravidla je brúsenie betónových podláh najčastejšie používané pri obnove či renováciách betónových podláh. Dôvodov je hneď niekoľko. Jedným z najdôležitejších je samozrejme aj výhodná cena brúsenia betónovej podlahy, ktorá je podstatne výhodnejšia než deštrukcia pôvodnej betónovej podlahy a jej následná výmena za novú.

Brúsenie betónovej podlahy je rýchlym a efektívnym spôsobom, ktorý prinavráti betónu stratený vzhľad v relatívne veľmi krátkom čase a na veľmi dlhú dobu. Betónové podlahy preto nemusíte hneď vymieňať za nové. Vaše prvé kroky by mali smerovať k profesionálom na brúsenie betónovej podlahy, ktorí ohodnotia jej stav a navrhnú vám najvhodnejšie riešenie na mieru.

Na brúsenie betónovej podlahy sú dnes v spoľahlivých firmách používané diamantové nástroje a najmodernejšia technológia. Je tak možné odstrániť rôzne farby, nečistoty či predošlé nátery alebo epoxidy. Počas brúsenia betónovej podlahy je brúsením odstránená vonkajšia vrstva betónovej podlahy a ponechaný len pevný a hladký povrch. Brúsením sú zároveň odstránené aj výškové nerovnosti, trhliny, výtlky či iné nedokonalosti betónovej podlahy.

Po brúsení betónovej podlahy by malo nasledovať leštenie

Brúsenie betónovej podlahy sa postará o dokonalý povrch betónovej podlahy. Zabezpečí jeho rovnomernosť a akostné vonkajšie vlastnosti. Pre dosiahnutie matného vzhľadu či požadovaného lesku je vhodné vykonať aj leštenie betónovej podlahy. Zariadenie na leštenie betónu dokáže povrchu dodať buď lesk alebo matný vzhľad. Je teda len na vás pre ktorú možnosť sa rozhodne. Takto vyleštená podlaha vyzerá celkom ako nová a svoje vonkajšie vlastnosti si udrží po veľmi dlhú dobu.

Samotný proces brúsenia betónovej podlahy a následného leštenia betónovej podlahy je možné zvládnuť v priebehu pár hodín až pár dní. Záleží od veľkosti betónovej podlahy či iných špecifík priestoru, v ktorom sa nachádza. S brúsením a leštením betónovej podlahy sa obráťte na profesionálov, ktorí presne vedia ako postupovať a pri práci používajú výhradne profesionálne zariadenia a modernú technológiu.

Spoznajte najlepšiu úpravu povrchu betónovej podlahy. U nás získate najtrvácnejšiu, najekonomickejšiu a najekologickejšiu úpravu povrchu priemyselnej betónovej podlahy. Naša spoločnosť Brúsené podlahy, s. r. o. disponuje najmodernejšími technológiami, ako aj dlhoročnými skúsenosťami. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Sme tu zakaždým pre vás.

Cementárenská cesta /16 97401 Banská Bystrica
tel.: +421905802343

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888