Zmäkčovač vody – ten by nemal chýbať ani vo vašej domácnosti

Zmäkčovač vody – ten by nemal chýbať ani vo vašej domácnosti

Zmäkčovač vody je jedinečným doplnkom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Tvrdá voda trápi veľkú časť Slovenka. Zmäkčovač vody od našej spoločnosti - aquavia.sk vám pomôže s dostatočnou úpravou vody aj odstránením vodného kameňa.

Zmäkčovač vody – to je kvalitná voda vo vašej domácnosti

Zmäkčovač vody účinne bojuje voči tvrdej vode a vodnému kameňu. Tvrdá voda sa vyskytuje vo väčšine regiónov Slovenska. Podľa prieskumov trápi tvrdá voda viac než 82% okresov na Slovensku. Tento údaj potvrdzujú aj mapy tvrdosti vody, ktoré ukazujú, že pitná voda, ale aj voda používaná na bežnú spotrebu by mala byť regulovaná zmäkčovačom vody. Vo vašej domácnosti by kvalitný zmäkčovač vody, zariadenie na úpravu vody a odstránenie vodného kameňa, rozhodne nemal chýbať.

Vodný kameň si v počiatočných fázach vo vode nevšimnete. Postupne sa však jeho obsah vo vode zvyšuje a všimnúť si môžete napríklad povlak na rýchlovarnej kanvici či v práčke a iných spotrebičoch. Vodný kameň môže spôsobiť poruchy spotrebičov vo vašej domácnosti. Navyše, pre ľudské zdravie je vodný kameň nebezpečný.

Pravidelný pitný režim s kvalitným zmäkčovačom vody

V našej ponuke na webstránke aquavia.sk nájdete zmäkčovače vody od popredných výrobcov. Rozhodnúť sa môžete pre zmäkčovač vody značky EcoWater, DENVER či SoftAqua alebo SoftMatic. Nami ponúkané zmäkčovače vody sú plnoautomatickými a plnohodnotnými zariadeniami, ktoré pracujú na iónovom princípe výmeny. Dokážu spoľahlivo zachytiť ióny horčíka aj vápnika.

Pre zdravý pitný režim je použitie kvalitného zmäkčovaču vody nevyhnutné. Pozrite si tiež našu ponuku pre reverznú osmózu, filter na vodu či automaty na vodu, ktoré vám doslova naservírujú čistú a pramenitú vodu – studenú alebo teplú počas celého dňa. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Radi vám poradíme s výberom a odpovieme na vaše otázky.

Párovská 1202/42 94901 Nitra
tel.: +421911885425

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888