Sprchové zásteny do každej kúpeľne

Sprchové zásteny do každej kúpeľne

Sprchové zásteny sú skvelým riešením do každej kúpeľne. V menších kúpeľniach vám pomôžu ušetriť priestor a vo veľkých kúpeľniach sa budú skvele vynímať v priestore. Vyberte si sprchové zásteny z našej širokej ponuky na heavenshop.sk, ktoré sú veľmi obľúbeným a moderným riešením pre každého.

Aké výhody prinášajú sprchové zásteny?

Sprchové zásteny prinášajú množstvo výhod. Ich používanie a jednoduchú údržbu si rýchlo zamilujete. Sprchové zásteny mnohí prirovnávajú k sprchovým kútom, avšak oproti sprchovým kútom nedisponujú sprchové zásteny sprchovou vaničkou. Sklený panel sprchových zásten ľahko upevníte pomocou špeciálnych vzpier k zástenám ku stene vo vašej kúpeľni. Najčastejšie je k sprchovým zástenám inštalovaná protišmyková podložka s odtokom na vodu alebo len vodeodolná podlaha, ako napríklad z dlažby či obkladu.

Sklený panel sprchovej zásteny chráni priestor kúpeľne pred vodou počas sprchovania. Zároveň sú sprchové zásteny vyrobené z mimoriadne pevného skla, takže sa nemusíte báť jeho rýchleho rozbitia či poškodenia. Samozrejme, zvýšenej záťaži či nárazom je lepšie sa vyhýbať. S výberom sprchovej zásteny na mieru vám radi poradíme.

Užívajte si jednoduchú údržbu sprchových zásten

Jednou z hlavných výhod sprchových zásten je ich jednoduchá údržba. Na údržbu nie sú potrebné žiadne špeciálne čističe. Postačia aj klasické čistiace prostriedky z bežnej drogérie. Klasickou hubkou či vlhkou utierkou sklenený panel sprchovej zásteny ľahko vyčistíte a vyleštíte.

V prípade záujmu o sprchové zásteny nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Našu širokú ponuku si môžete pozrieť na našom e-shope heavenshop.sk, kde nájdete okrem sprchových zásten aj kvalitný kúpeľňový nábytok, vodovodné batérie či iné dôležité súčasti do vašej kúpeľne. Pozrite si tiež našu ponuku kuchynských zariadení, ako napríklad vysokokvalitné kuchynské drezy. Neváhajte nás kontaktovať.

Slávičia 6 94002 Nové Zámky
tel.: +421904186249

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888