Vstavané skrine pre maximálne využitie priestoru

Vstavané skrine pre maximálne využitie priestoru

Moderné vstavané skrine sú praktickými pomocníkmi, vďaka ktorým získate dostatok miesta na uloženie oblečenia, doplnkov a iných vecí. V ZAMA interiér sa postaráme, aby vaše vstavané skrine boli funkčným a zároveň štýlovým interiérovým doplnkom.

Vstavané skrine ako ideálny ukladací priestor

Vstavané skrine v rámovom i bezrámovom prevedení vyrábame na mieru, čiže sa v maximálnej miere prispôsobia každému (aj atypickému) priestoru. Samozrejmosťou je obrovský výber dizajnov, materiálov, farebného prevedenia, kovania, otvárania a ostatných prvkov. Všetky naše vstavané skrine (ako aj ostatné skrine na mieru) sú navrhnuté podľa individuálnych predstáv, nárokov a požiadaviek zákazníka. Každá polica, zásuvka, priestor na vešanie, opasovník, kravatník, výsuvný kôš či iný doplnok sú dômyselne usporiadané, aby spoločne vytvárali harmonický celok a uľahčovali organizáciu vašich vecí. Stavte na bezpečný, spoľahlivý a diskrétny úložný priestor, stavte na vstavané skrine a nábytok na mieru od ZAMA interiér.

Výborný prehľad o veciach vďaka vstavaným skriniam

Pri spoluprácach si zakladáme na individuálnych konzultáciách. Ich cieľom je spoznať vašu predstavu. Potom pripravíme návrh a až po jeho odsúhlasení začneme vyrábať vstavané skrine. Používame výhradne kvalitné dreviny. Prísne dbáme na precíznosť a detailnosť pri spracovaní. Aj preto sú naše vstavané skrine jedinečnými remeselníckymi skvostami, ktoré podčiarknu estetický charakter miestnosti. Postaráme sa, aby s ostatným interiérovým zariadením vytvárali jednotný celok, príp. aby dominovali v priestore. Voľba dizajnu je len na vás. Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku ešte dnes a získajte úžasný multifunkčný úložný priestor pre vašu domácnosť či kanceláriu. Nevyrábame len vstavané skrine, ale aj ostatný nábytok na mieru do spálne, obývačky, predsiene či detskej izby. Pôsobíme najmä v Bratislave a okolí (Malacky, Pezinok, Trnava, Senec a i.).

Pestovateľská 13 82104 Bratislava II
tel.: +421243636288

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888