Laminátová podlaha na mieru až k vám domov

Laminátová podlaha na mieru až k vám domov

Allstores Slovakia vám predstavuje ponuku, akou je laminátová podlaha. Sme tím odborníkov, ktorý vám ponúka laminátové podlahy na mieru. Rozumieme vašim vysokým nárok a aj kritériám. Už niekoľko rokov zabezpečujeme profesionálne služby v oblasti podláh, rekonštrukcií a brúsenia parkiet.

Laminátová podlaha je spojením elegancie, prírody a sviežosti

Zabezpečíme vám kompletnú starostlivosť o podlahy. Naša ponuka je zameraná na laminátové podlahy, parkety a tiež na ich starostlivosť. Mnohé doplnkové služby, ktoré sú pre nás samozrejmosťou ihneď pocítite, keď začnete s nami spolupracovať. Laminátová podlaha obsahuje niekoľko skvelých benefitov. Je kvalitná, esteticky dokonalá a dokonca za výhodnú cenu. Už niekoľko rokov patrí laminátová podlaha medzi top preferované druhy podlahových krytín. Laminátová podlaha je vyrábaná z dreva a určite prinesie aj do vášho interiéru jedinečnosť. Je elegantná, vytvorí jedinečnú atmosféru a prepojí ju s prírodou a eleganciou.

Na laminátovú podlahu vám postačí zaobstarať si klasický mop

Laminátová podlaha má prvotriedne konštrukčné predpoklady. Umožňuje rýchle a tiež jednoduché kladenie. Dokonca viete laminátovú podlahu položiť na akýkoľvek podklad. Ponúkame vám výrobu laminátovej podlahy na mieru. V prípade nerovnosti povrchu vám vieme vykonať aj vyrovnanie podlahy. Laminátová podlaha je priam ideálnou voľbou do moderných interiérov. Je totálne nenáročná na údržbu a pokojne vám postačí zaobstarať si obyčajný mop, určený na drevo. Laminátová podlaha je známa svojou dlhou životnosťou. Dokonca je veľmi často používaná aj na terasách alebo v zimných záhradách. Pre viac informácií kontaktujte náš odborný a profesionálny tím. Radi vám vysvetlíme všetko, čo sa týka laminátových podláh. Poradíme vám a usmerníme vás vo svojom výbere. Nájdete nás na ulici Blumentálska v Bratislave. Tešíme sa na každú novú spoluprácu.

Blumentálska 15 81107 Bratislava I
tel.: +421903747633

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888