3D tapety zmenia štýl interiéru, zakryjú nedokonalosti na stene a opticky zväčšia priestor

3D tapety zmenia štýl interiéru, zakryjú nedokonalosti na stene a opticky zväčšia priestor

Samolepiace 3D tapety na stenu dodajú každej miestnosti moderný, elegantný a nadčasový dizajn. Ich výhodou je, že nevyžadujú prerábanie či prispôsobenie steny, čím odpadá hluk a neporiadok. 3D tapety sú ideálnym riešením namiesto kachličiek, keďže majú vodoodolný povrch. Hodia sa teda aj do kuchyne či kúpeľne. Oceníte aj ich ľahké čistenie. 3D tapety totiž nezničia kreatívne deti svojimi umeleckými dielami ani odprsknuté kvapky z varenia obeda.

3D tapety a ich vlastnosti

3D tapety predstavujú výborné riešenie pre lacné, rýchle a jednouché skrášlenie interiéru. V mnohých prípadoch nápadito a zaujímavo zmenia jeho vzhľad. K dispozícii sú viaceré atraktívne dizajny. 3D tapety majú zadnú stranu potretú silným lepidlom, ktoré dokonale priľne ku povrchu – bez ohľadu na podklad (drevo, plast, sadrokartón, maľovka, stierka). Aké sú ďalšie výhody? V úvode už bola spomínaná povrchová odolnosť voči vode i vlhkosti. K nej je potrebné pridať aj odolnosť voči opotrebovaniu i slnečným lúčom (farby nevyblednú). Možno spomenúť aj rýchlu aplikáciu a jednoduchú údržbu, na ktorú postačia bežné čistiace prostriedky. Viaceré 3D tapety sú navyše vyrobené z materiálov šetrných k životnému prostrediu. Peňaženku poteší ich rozumná cena, vás vysoká kvalita.

Štýlový interiér vďaka 3D tapetám

3D tapety dodajú interiéru nový rozmer a pomôžu k vytvoreniu špeciálnej atmosféry. Patria k čoraz častejším funkčným dekoráciám, ktoré v prípade potreby nenápadne a elegantne zakryjú rôzne nedostatky či poškodenia na stenách. Ako príklad možno uviesť praskliny či diery po nevydarenom pribíjaní obrazov. Je už iba na vašej fantázii, či 3D tapety použijete na celú stenu, alebo len jej časť, príp. ňou zvýrazníte konkrétny kus zariadenia (televízor, krb a pod.). Zapamätajte si, že 3D tapety pri správnej kombinácii farieb a umiestnenia dokážu prispieť k optickému rozšíreniu priestoru. K najžiadanejším motívom patrí imitácia prírodných materiálov, najmä kameňadreva. Nech už sa rozhodnete pre akékoľvek 3D tapety, nezabúdajte, že pred nalepením je potrebné vyčistiť plochu od všetkých nečistôt. Eliminujete tým riziko odlepenia.

Kvalitné samolepiace 3D tapety v mnohých dizajnoch nájdete na nelashop.sk. Stavte aj vy na rýchle, elegantné a lacné skrášlenie interiéru bez prerábania a neporiadku. Ponúkame 3D tapety potiahnuté ekologickým penovým materiálom. Silné lepidlo zaručí stabilné prilepenie na rozmanité druhy podkladov. Vždy sa usilujeme o čo najrýchlejšie dodanie objednaného tovaru. Kontaktujte nás pre viac informácií.

Pieštanská 60 /36 94901 Nitra
tel.: +421911123802

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888