Plastové dvere skvele zapadnú do každej domácnosti

Plastové dvere skvele zapadnú do každej domácnosti

Hľadáte vhodné dvere do vašej domácnosti a neviete sa rozhodnúť aký variant zvoliť? Práve plastové dvere sú jedinečným riešením, na ktoré nedá dopustiť množstvo spokojných používateľov z celého sveta. Plastové dvere majú množstvo benefitov, ktoré si zamilujete a svojim dizajnom sa skvele hodia ako do nový stavieb, tak i do starších objektov pri renováciách. Poznáte ich ďalšie výhody?

Prečo si vybrať plastové dvere?

Plastové dvere sú používane ako v domácnostiach, tak i v rôznych iných priestoroch, a to najčastejšie vo firemných a kancelárskych priestoroch, verejných a kultúrnych priestoroch, ale i v zdravotníctve či školstve. Všetky tieto sektory na plastové dvere i plastové okná nedajú dopustiť a niet sa ani čomu čudovať. Plastové dvere a plastové okná sú odolné, majú dlhoročnú stabilitu a výdrž, ako i jedinečný moderný vzhľad a dostupné sú za veľmi výhodné ceny.

Pokiaľ už máte u vás doma namontované plastové okná, plastové dvere sú zvyčaje jasnou voľbou. Ak sa pre výber vhodných vchodových dvier, ale i balkónových dvier či dvier na terasu a podobne, ešte len rozhodujete, plastovým dverám určite venujte zvýšenú pozornosť. Samozrejme, pri výbere je potrebné sa rozhodnúť pre nákup plastových dverí od spoľahlivého výrobcu či predajcu, ako aj pre profesionálnu montáž tak, aby ste si mohli byť istí, že vám plastové dvere vydržia dlhodobo slúžiť bez akýchkoľvek problémov.

Prispôsobte výber plastových dverí potrebám vášho bývania

Pri výbere plastových dverí máte možnosť voľby z viacerých dizajnových i kvalitatívnych variantov. Plastové dvere sa líšia spôsobom výroby, termoregulačnými vlastnosťami i dizajnom. Dizajn plastových dverí si môžete zvoliť v klasickom bielom prevedení alebo i v iných farebných odtieňoch či v prevedení imitácie dreva.

Plastové dvere i plastové okná sú vyrábané z recyklátu alebo prvoplastu. Ich kvalita preto závisí najmä od kvality plastového profilu použitého výrobcom. Na výrobu je pritom možné použiť prvoplast i recyklát súčasne bez ovplyvnenia ich kvality. Recyklát je vyrábaný na báze PVC a používaný opakovane. Recyklát i prvoplast majú totožné vlastnosti húževnatosti i tuhosti. Recyklát má však menej stabilný UV povrch, a preto je využívaný najmä vo vnútornej časti profilu plastových dverí a okien. Recyklátu je ekologickejší a má kvalitnejšiu homogenitu ako prvoplastu.

Kvalitu plastových dverí tak ovplyvňuje množstvo faktorov a výber toho správneho modelu je vhodné prekonzultovať s výrobcom alebo predajcom plastových dverí a okien, pričom zaujímať by vám mala kvality, trvanlivosť, použité materiály, ako i záruka poskytovaná na plastové dvere a okná. Pri výbere plastových dverí vás môžu nasmerovať recenzie predošlých používateľov či realizované projekty vami vybranou firmou zabezpečujúcou plastové dvere a okná.

Firma Mont-Plast okná sa zaoberá montážou plastových dverí, okiena príslušenstva. Okrem týchto činností zabezpečujeme i záručný a pozáručný servis a opravy všetkých druhov plastových dverí a okien. S nami sa nemusíte ničoho obávať, pretože kvalitné služby vám garantujeme. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Sme tu pre vás.

232 95171 Sľažany
tel.: +421904807922

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888