Zasklievanie – cesta k modernému bývaniu

Zasklievanie – cesta k modernému bývaniu

Pýtate sa prečo je práve zasklievanie súčasťou moderných interiérov? Odpoveď je jednoduchá. Vďaka zasklievaniu je možné interiéry rozšíriť, spraviť využiteľnými i priestory, ktoré by za iných okolností slúžili len na outdoorové využitie a zároveň interiérom dodať takzvaný otvorený koncept. Moderné dizajny využívajú sklo veľmi často, vďaka tomuto materiálu môžu byť i terasy, balkóny či verandy presvetlené a vám nebrániť vo výhľade.

Zasklievanie si získava čoraz viac priaznivcov

Zasklievanie je čoraz populárnejšie a niet sa čomu čudovať. Zasklievanie vytvára jedinečný dizajn, ktorý sa hodí ako do novostavieb – murovaných domov či domov na kľúč, tak i do prerábaných objektov či dokonca bytov, kde je najčastejšie metóda zasklievania využívaná pre balkóny. Zasklievanie je obľúbené pre uzatváranie balkónov, terás či lodžií presklenými posuvnými systémami. Rozhodnúť sa pritom môžete pre rámové alebo bezrámové zasklievanie, pričom každé z nich má svoje benefity a najčastejšie sa ľudia rozhodujú podľa individuálnych preferencií, čiže podľa toho či sa im zasklievanie páči v prevedení s rámom alebo bez neho.

Zasklievanie ako také je dizajnovým i funkčným riešením, ktoré sa hodí takmer do každého priestoru, ktorého súčasťou je balkón, terasa, lodžia, veranda alebo iný vonkajší priestor prepojený s interiérom. Nielen, že zasklievanie skvele vyzerá, zároveň prináša i množstvo iných benefitov a šetrí i financie. Vďaka zasklievaniu teplota z interiéru počas chladných mesiacov neuniká z interiéru tak rýchlo, zasklievanie tvorí akýsi predel, ktorý pomáha regulovať únik tepla. Táto zmena sa rýchlo preukáže i na znížených faktúrach za vykurovanie. Zasklievanie je najčastejšie montované ako posuvné zasklievanie, takže je ho možné použiť i na vetranie a to ako v zime, tak i v lete.

Aké výhody získate so zasklievaním?

Skoré rána na terase so šálkou rannej kávy či dlhé večeri so šálkou čaju si vďaka zasklievaniu môžete vychutnávať pokojne i celoročne. Zasklievanie sa postará o to, aby ste sa na vašej terase cítili príjemne či už vonku padá dážď, fúka vietor, sneží alebo svieti slnko. Zasklievanie vám tak umožní, inak vonkajší, priestor využívať celoročne. Po zasklievaní býva na terasy mnoho krát inštalované i vykurovanie - na využitie počas zimy a klimatizácia – na využitie počas leta. Zasklievanie môžete využiť nielen na relax či chvíle strávene s vašimi blízkymi, ale i ako odkladací priestor či na vytvorenie zimnej záhrady. Nápadom a kreativite sa pri zasklievaní medze naozaj nekladú.

Okrem domácností je zasklievanie vhodné i pre iné objekty, ako napríklad hotely, ubytovacie zariadenia, reštaurácie či kaviarne, ktoré chcú svojim zákazníkom dopriať pohodlie, dalo by sa povedať vonku, počas celého roku.

Naša spoločnosť AF Trade Slovakia s.r.o. sa postará o dokonalé zasklievanie vašich balkónov či terás. Zabezpečujeme i spoľahlivé tienenie, rozširovanie priestorov a poradíme vám ako ušetriť vaše mesačné výdavky i energie vďaka moderným riešeniam pre vaše domácnosti. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať či inšpirovať sa galériou nami realizovaných prác. Sme tu pre vás.

Pri Skladoch 1 94002 Nové Zámky
tel.: +421908463544

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888