Prečo si zvoliť kúpeľňové dosky z kvalitného materiálu?

Prečo si zvoliť kúpeľňové dosky z kvalitného materiálu?

Rozhodnite sa pre kúpeľňové dosky z kvalitných materiálov a uvidíte, že vaša investícia sa vám vyplatí. Kúpeľňové dosky sú dnes vyrábane z rozličných materiálov, avšak stále platí, že tým najkvalitnejším do kúpeľne je najmä kameň, ktorý je vodeodolný. Práve vodeodolnosť materiálu je do kúpeľne nevyhnutná. Vďaka použitiu kvalitného kameňa, napríklad obľúbeného umelého kameňa vám vaša kúpeľňa vydrží spoľahlivo slúžiť po dlhé roky.

Aké výhody majú kúpeľňové dosky z umelého kameňa?

Kúpeľňové dosky z umelého kameňa sú jedným z riešení, ktoré je vhodné z dizajnového i kvalitatívneho hľadiska a zároveň sú zdraviu nezávadné pri realizácii kúpeľní. Kúpeľňové dosky musia spĺňať niekoľko dôležitých parametrov. Tým hlavným je samozrejme bezpečné používanie a zdravotná znášanlivosť povrchového materiálu kúpeľňových dosiek. Podstatná je i trvanlivosť, odolnosť i vodeodolnosť. Práve materiál, ktorý použijete v kúpeľni prichádza do kontaktu s vodou každý deň, je preto dôležité aby vodu neprepúšťal ani nevsakoval. Jedným z parametrov pri výbere je tiež dizajn a možnosť vonkajšieho spracovania materiálu. Každý chce aby jeho kúpeľňa dobre vyzerala. Práve výber umelého kameňa, ako materiálu do vašej kúpeľne, spĺňa všetky parametre a je maximálne vhodným na toto použitie.

Kvalitné kúpeľňové dosky z umelého kameňa skvele vyzerajú. Ich dizajn môžete prispôsobiť vašim požiadavkám pričom na výber máte z viacerých možností, ktoré sa líšia farebne i dizajnovo.

Aké druhy umelého kameňa sa používajú na realizáciu kúpeľňových dosiek?

Na výrobu kúpeľňových dosiek sú používané viaceré druhy umelého kameňa. Veľmi obľúbeným je napríklad umelý kameň RAUVISIO, ktorý je minerálom umožňujúcim kreatívne spracovanie kúpeľňových dosiek. Je masívnym materiálom na báze minerálov, sfarbený v celom priereze a pozostáva z jednej tretiny z akrylátovej živice a z dvoch tretín z hydroxidu hlinitého s farebnými pigmentmi. Tento minerálny materiál má všestranné využitie, kedy ho môžete okrem kúpeľne použiť i v kuchyniach, v kanceláriách a vo verejných priestoroch, ako napríklad v gastronómii, v hoteloch, v aboratóriách, ale i v oblasti medicíny.

Umelý kameň je homogénnym materiálom. Je tvrdý a vysoko odolný proti škvrnám. Nemá žiadne škáry, a preto ho ľahko vyčistite vlhkou handričkou alebo hubkou na čistenie. Na čistenie umelého kameňa je vhodné používať najmä domáce čistiace prostriedky bez obsahu škodlivých chemikálií. Niektoré rady čistiacich prostriedkov obsahujúce kyseliny, metylchloridy alebo acetón, ktoré sú pre umelý kameň nevhodné. Mohli by ho poškodiť alebo sa dostať až do jeho štruktúr a ovplyvniť dizajn i farbu umelého kameňa.

S výberom vhodného typu umelého kameňa pre vašu kúpeľňovú dosku sa obráťte na profesionálov. Profesionálna firma, vám nie len poradí s výberom, ale i zhotoví kúpeľňovú dosku na mieru.

Naša firma ARTSTONE pre vás vyrába kúpeľňové dosky z umelého kameňa na mieru a podľa vašich predstáv. Okrem kúpeľňových dosiek vyrábame i kuchynské pracovné dosky či dosky do reštaurácií, hotelov, barov či so všestranným využitím v gastre. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi vám pomôžeme.

Duklianska 8 08001 Prešov
tel.: +421905700802

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888