Plánujete úpravy interiéru?

Plánujete úpravy interiéru?

Aj vy plánujete úpravy interiéru no neviete kde začať, aké farby či materiály zvoliť, čo všetko je potrebné vymeniť za nové a čo stačí vyčistiť, premaľovať či opraviť? Hľadáte inšpirácie na internete, v časopisoch či u predajcov interiérového nábytku no neviete sa rozhodnúť čo by sa hodilo práve do vášho domu či bytu? Nezúfajte a zvoľte si firmu, ktorá zabezpečí všetko za vás a podľa vašich predstáv a prianí.

Ako na úpravy interiéru?

Úpravy interiéru vedia sem tam poriadne potrápiť. Aj keď možno máte predstavu ako by mal váš interiér po renovácii vyzerať, býva zväčša náročné s renováciou a úpravami začať svojpomocne. Dobrá úprava si vyžaduje plán, návrh či časový harmonogram konkrétnych prác na interiéri. Bez profesionálneho plánu sa častokrát zabúda na množstvo detailov, ktoré je potrebné dodatočne odstraňovať čo môže byť samozrejme i finančne podstatne náročnejšie. Bez konzultácie s firmou zabezpečujúcou úpravy interiéru sa do samotnej rekonštrukcie púšťať neodporúča.

Samozrejme, pokiaľ plánujete len výmenu sedačky či nábytku v obývačke, zaobídete sa, pravdepodobne, i sami. Avšak ak si úpravy vyžadujú i murárske práce, ako napríklad pokladanie dlažby a obkladov, maľby, nátery či mnohé iné, v takomto prípade spoluprácu so spoľahlivou spoločnosťou zabezpečujúcou úpravy interiérov určite zvážte. I po finančnej stránke sa mnohokrát viac oplatí osloviť odborníkov, ktorí dokážu nakúpiť stavebný materiál, farby či obklady omnoho lacnejšie od dodávateľov či výrobcov, než by ste tieto materiály nakúpili vy v obchodných domoch. Pokiaľ máte otázky či potrebujete poradiť, neváhajte osloviť spoľahlivú firmu čím skôr.

Kedy je najlepší čas na úpravy interiéru?

Najlepší čas na úpravy interiéru je podľa viacerých odborníkov najmä koncom jari a v lete, práve vďaka dlhým teplým dňom dokážu interiéroví špecialisti začať pracovať už skoro ráno a napríklad nátery či obklady, pri ktorých sa používa cement a rôzne lepidlá vyschnú podstatne rýchlejšie, takže sa nemusí čakať niekoľko dní kým je možné v prácach pokračovať. V podstate akékoľvek prerábky, úpravy interiéru či stavebné práce prebiehajú počas teplých slnečných a najlepšie i mierne veterných dní najrýchlejšie. Dalo by sa tiež povedať, že i samotných robotníkov baví práca pri peknom počasí viac a pracuje sa im ľahšie.

Úpravy interiéru je však teoreticky možné vykonávať kedykoľvek, pokiaľ interiér poskytuje priaznivé podmienky na denné práce. Najdôležitejšie je aby čas kedy začnete s prerábkou vyhovoval vám a spoločnosť zabezpečujúca úpravy interiéru sa vám určite prispôsobí.

S Igor Nagy - NOBYT interiér budete mať jednoznačne bývanie snov. Zabezpečujeme pre vás všetky komplexné práce, ktoré sa týkajú murárskych prác, pokládky dlažby či malieb a náterov. Jednoducho vám radi spravíme všetky interiérové úpravy, ktoré si vaše bývanie aktuálne vyžaduje. Neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás.


Kollárova 9755 /85A 03601 Martin
tel.: +421903526270

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888