Ako podlahové vykurovanie ovplyvňuje rozmiestnenie nábytku

Ako podlahové vykurovanie ovplyvňuje rozmiestnenie nábytku

Podlahové vykurovanie je obľúbeným spôsobom, ako zaručiť teplotný komfort. K výhodám patrí rovnomerne rozložené teplo, prakticky žiadna údržba a menšie prúdenie vzduchu, a teda aj nižšia prašnosť. Významný je i estetický aspekt. V izbe totiž nie je potrebná inštalácia radiátorov či iných vyhrievacích telies. Vykurovanie je dômyselne ukryté v podlahe. Aby bolo podlahové vykurovanie čo najefektívnejšie, nezabúdajte na správne rozmiestnenie nábytku.

Najkomfortnejšie podlahové vykurovanie

Podlahové vykurovanie ide ruka v ruke s dokonalým rozmiestnením nábytku. Nemusíte sa obávať, je to vskutku jednoduché a logické. Rozvážne umiestnenie si žiadajú najmä ťažké kusy nábytku (piano, vstavaná skriňa, veľký kovový trezor a pod.). Všeobecné odporúčanie znie, aby podlahové vykurovanie šlo mimo takýchto predmetov. Prispejte tak k jeho dlhšej životnosti. Nezabúdajte, že podlahové vykurovanie je zvyčajne systém rúrok umiestnených pod podlahou. Na druhej strane, je dôležité zdôrazniť, že aj podlahové vykurovanie je neustále modernizované najnovšími technológiami a nemusí byť tvorené len rúrkami. Novinku predstavuje podlahové vykurovanie prostredníctvom nano infra technológie. Ide o najkomfortnejší spôsob kúrenia, ktorý zabezpečí špeciálna nano vykurovacia fólia.

Rovnomerné podlahové vykurovanie

Je zrejmé, že podlahové vykurovanie a jeho rozloženie sa mení veľmi ťažko, a preto stavte na rovnomernú montáž a inštaláciu. Nábytok v miestnosti sa predsa v priebehu rokov zvykne obmieňať a meniť svoje umiestnenie tak, aby ladil s celkovým interiérovým dizajnom. Ak máte podlahové vykurovanie, tak skúste vyberať nábytok s nožičkami, príp. závesný nábytok. Veď predsa nemusíte mať všetko položené na zemi. Pretože nábytok bez nožičiek, resp. nábytok, ktorý tesne prilieha k podlahe, vedie k tomu, že podlahové kúrenie má znížený výkon – v priemere až o 40 %. Každopádne, s týmto už skúsený projektant ráta pri prvotnom návrhu. To je racionálny dôvod, prečo podlahové kúrenie vždy zverte odbornej firme. Je garanciou vášho kúrenia na mieru, ktoré bude maximálne komfortné, efektívne a dlhodobo funkčné. Navyše sa nebudete musieť obmedzovať rozložením nábytku a taktiež nehrozí žiadne poškodenie podlahy či iné nečakané poruchy. Na škodu nie je ani niekoľkoročná záruka.

Špecialistom na prvotriedne podlahové vykurovanie prostredníctvom vykurovacej infra rohože NanoCloth je spoločnosť Ricointeriér. Dokonale sa postaráme o príjemné teplo aj vo vašej domácnosti, a to bez zbytočného plytvania energií, a teda aj vašich financií. Doprajte teplotný komfort celej rodine.

Pod Kalváriou 4228 95501 Topoľčany
tel.: +421948480093

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888