Moderné podlahové kúrenie NanoCloth je inšpirované slnkom

Moderné podlahové kúrenie NanoCloth je inšpirované slnkom

Už ste počuli o NanoCloth? Ide o podlahové kúrenie, ktoré zabezpečuje vykurovacia infra rohož. Je označované aj za najkomfortnejšie kúrenie, a to vďaka zdraviu prospešnému teplu a inteligentnou reguláciou teploty. Samozrejmá je bezúdržbová prevádzka a dlhodobá životnosť. Podlahové kúrenie NanoCloth vám bude spoľahlivo slúžiť až 80 rokov. Ďalšou výhodou sú nízke prevádzkové náklady.

Kúrenie NanoCloth a jeho princíp

Ako už bolo spomenuté, NanoCloth ako podlahové kúrenie je extrémne komfortné. Vašu príjemnú teplotnú pohodu zabezpečí prostredníctvom najnovšej nano infra technológie. Tajomstvo úspechu spočíva v nano tkaninovej mriežke, zaliatej jedinečnou zmesou grafénu a grafitu. Zároveň sú do nej detailne vpletené napájacie káble vykurovacieho systému. Pre dokonalú trvácnosť, dlhú životnosť a odolnosť voči akémukoľvek poškodeniu je celý systém zaliaty do dvojitej izolačnej vrstvy. Takéto podlahové kúrenie sa vyznačuje nepretržitým chodom bez porúch a, samozrejme, bez akejkoľvek údržby. Za prospešné možno taktiež považovať nielen okamžité, ale aj rovnomerné kúrenie, ako i nezávislú reguláciu teploty v každej miestnosti. Nehovoriac o šetrení priestoru. Kúrenie NanoCloth nefunguje na princípe radiátorov či iných podobných vyhrievacích telies, ktoré zasahujú do interiéru, a teda aj do jeho dizajnu. Je decentne umiestnené pod podlahou.

Zdravé kúrenie NanoCloth

Moderné podlahové kúrenie založené na technológií NanoCloth je vhodné pre domácnosti i firmy. Čoraz väčšiu obľubu si získava aj u developerov, ktorí ho začleňujú do svojich projektov. Je potrebné zdôrazniť, že takéto kúrenie je zdravé kúrenie a odporúčané obzvlášť v prípade alergikov a rodín s deťmi. Dôvodov je hneď niekoľko. Kúrenie NanoCloth pôsobí antibakteriálne, bráni vzniku nepríjemných a škodlivých plesní, čím eliminuje vznik alergií a rôznych ochorení spojených s dýchaním. Takéto kúrenie zároveň nevíri prach a neprispieva k vysušovaniu vzduchu. Je potrebné vyzdvihnúť jeho priaznivý vplyv na pohybové ústrojenstvo a krvný obeh, posilnenie imunitného systému či stimuláciu produkcie kolagénu. Kúrenie NanoCloth je výsledkom aplikácie moderných technológií. V závere je nevyhnutné zdôrazniť aj jeho úsporu nákladov na kúrenie, ktorá sa celoročne pohybuje v niekoľkých stovkách eur, keďže kúrenie NanoCloth funguje rýchlo, efektívne, účinne a s primeranou spotrebou. Postačí iba niekoľkohodinová prevádzka na celodenné udržanie príjemnej a komfortnej teploty.

Zaujalo vás podlahové kúrenie založené na technológií NanoCloth? Spoločnosť Ricointeriér patrí k overeným odborníkom. Garantujeme prvotriednu kvalitu vyhotovenia a poskytnutie záruky až 30 rokov. Kontaktujte nás v prípade záujmu o spoluprácu.


Pod Kalváriou 4228 95501 Topoľčany
tel.: +421948480093

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888