Prečo sú drevené parkety jednotkou na trhu?

Prečo sú drevené parkety jednotkou na trhu?

Drevené parkety sú ekologické a jednoduché na údržbu, vďaka čomu sú ideálnou podlahovou krytinou, ktorú si zamilujú všetci členovia vašej domácnosti. Drevené parkety majú množstvo akostných vlastností a vydržia desiatky rokov. Sú tiež príjemné na dotyk a neobsahujú chemikálie či umeliny, ktorým je lepšie sa v domácnosti vyhnúť. Drevené parkety sú ideálnou podlahovou krytinou do každej domácnosti. S výberom vám poradia špecializovaní výrobcovia.

Prečo si vybrať drevené parkety?

Dôvodov prečo si zaobstarať drevené parkety do vašej domácnosti je neúrekom, jedným z hlavných dôvodov, ktorý určite oceníte i vy je ich jednoduché čistenie bez použitia chémie. Drevené parkety je možné jednoducho očistiť mopom, handrou na umývanie podláh, podlahovou kefou či inými prostriedkami na čistenie podlahy. Nakoľko je drevo prírodný materiál jeho údržba je veľmi jednoduchá a ľahko si poradíte i s väčšími nečistotami, ktoré sa na drevenej podlahe môžu objaviť, ako napríklad rozliata káva, víno, sladké nápoje či dokonca bahno z vonku a mnohé iné.

Drevené parkety sú skvelým riešením i pokiaľ vlastníte domáce zvieratko, psa či mačku. Nemusíte sa obávať výrazných škrabancov v podlahe, a tiež ich srsť sa na podlahe nebude zachytávať, ako napríklad na kobercoch a rohožiach. Drevené parkety jednoducho zakaždým utriete, pozametáte či zmyjete vodou a vaša podlaha bude vždy žiariť ako nová. S radami ako sa starať o drevené parkety vám poradia odborní predajcovia či špecializovaní výrobcovia drevených parkiet.

Drevené parkety sú ekologické

Drevené parkety sú oproti iným podlahovým krytinám výrazne ekologickejšie. V dobe kedy sa s umelými materiálmi ľudia stretávajú čoraz častejšie sú drevené parkety nenahraditeľným riešením, ktoré dodá priestoru nádych prírody, života a čerstvosti. Drevené parkety sa vyrábajú z kvalitného dreva, ktoré je ako prírodný materiál na konci svojho životného cyklu recyklovateľný a príroda ho dokáže pomerne rýchlo spracovať, čo sa nedá povedať napríklad o laminátových, vinylových a PVC podlahových krytinách či kobercoch a iných pokrytiach podlahy.

Vďaka dreveným parketám bude vaša domácnosť pôsobiť zdravšie, čo ocenia azda všetci členovia domácnosti. Po drevených parketách môžete pokojne chodiť bosí a deťom dovoliť hrať sa na nich. Drevené parkety sú príjemné na dotyk a udržujú si tiež stálu príjemnú teplotu, takže ani počas zimy sa nemusíte báť chladného pocitu pri dotyku podlahy bosou nohou. S výberom drevených parkiet vhodných pre vaše bývanie sa poraďte s odborníkmi či znalcami deviných podláh.

Naša firma VilaParket sa zaoberá výrobou certifikovaných drevených dubových podláh za bezkonkurenčné ceny už takmer tri desaťročia. Vyrábame výlučne trojvrstvové drevené parkety v zložení smrek - smrek - dub so systémom pero - drážka špeciálne na zákazky. V prípade otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Sme tu pre vás.


Vojtaššákova 603 02744 Tvrdošín
tel.: +421910270682

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888