Ako si vybrať drevené podlahy pre vaše bývanie?

Ako si vybrať drevené podlahy pre vaše bývanie?

Drevené podlahy sú nadčasové, kvalitné a atraktívne už desaťročia. O ich kvalite niet pochýb, nakoľko drevo ako prírodný materiál vydrží naozaj dlho, pokiaľ sa oň dôkladne staráte, a navyše si udrží i svoje estetické vlastnosti a krásu. Drevené podlahy sú jedinečné a priestor skvele zvýraznia a dodajú mu prírodný dizajn. Navyše sú drevené podlahy aj veľmi hygienické a neobsahujú žiadne chemické či umelé latky a častice.

Prečo práve drevené podlahy?

Drevené podlahy snáď nikdy nevyjdú z módy! Pokiaľ aj vy premýšľate o novej podlahe do vášho domu či bytu alebo práve staviate nové bývanie a neviete akú podlahu zvoliť, drevené podlahy sú tým správnym riešením. Drevené podlahy sú nie len krásne a estetické, majú i dlhú životnosť, rozmanité funkčné možnosti a sú nenáročné na údržbu. Aj vďaka týmto vlastnostiam sa drevené podlahy hodia do každej domácnosti!

Pri výbere podlahovej krytiny je potrebné zvážiť niekoľko parametrov, najčastejšie býva diskutovaná estetická stránka krytiny, jej kvalita a životnosť, náročnosť na údržbu, spoľahlivosť a jej vhodnosť do konkrétneho priestoru, čiže pre doplnenie interiérového dizajnu, ale i finančná náročnosť krytiny. Pri drevených podlahách je možné konštatovať, že spĺňa azda všetky kritériá a čo je dôležité v pomere ceny a kvality sa jej vyrovná len máloktorá krytina. Navyše drevené podlahy vydržia desiatky rokov a je dôležité si uvedomiť, že sa jedná o dlhodobú investíciu. Pokiaľ váhate akú drevenú podlahu zvoliť pre vaše bývanie, obráťte sa na skúsených odborníkov, ktorí vám vhodne poradia a odpovedia na prípadné otázky ohľadom drevených podláh.

Drevené podlahy prepoja vaše bývanie s prírodou

Krása drevených podláh je miestami až neopísateľná. Drevené podlahy boli využívané už v období baroka, kedy ich zaujímavý vzhľad a krásu ľudia obdivujú dodnes v rôznych kaštieľoch, hradoch či zámkoch. Dnes moderná doba umožňuje vlastniť kvalitnú drevenú podlahu i v domácnosti. Vďaka drevenej podlahe získa vaše bývanie osobitý nádych a prepojenie s prírodou.

Každý kus dreva je jedinečný a priestoru dodá nadčasovú harmóniu, komfort a pocit tepla domova. K výberu je množstvo variant drevených podláh z rôznych druhov dreva vo svetlom i v tmavom prevedení. Je len na vás akú drevenú podlahu si zvolíte a ako ju skombinujete s interiérovým dizajnom vášho bývania. O samotnú montáž a kvalitné spracovanie sa postarajú skúsení profesionáli. Neváhajte sa s nimi poradiť o možnostiach využitia drevených podláh i v iných priestoroch a požiadať o fotomateriál odvedených prác, ktoré poslúžia ako zaujímavá inšpirácia.

Naša firma VilaParket sa zaoberá výrobou certifikovaných drevených dubových podláh za bezkonkurenčné ceny už takmer tri desaťročia. Vyrábame výlučne trojvrstvové drevené parkety v zložení smrek - smrek - dub so systémom pero - drážka špeciálne na zákazky. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.


Vojtaššákova 603 02744 Tvrdošín
tel.: +421910270682

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888