Prečo je dôležité vybrať si správne dvere?

Prečo je dôležité vybrať si správne dvere?

Či už vstupujete do svojho domu, bytu, kancelárie, do obchodu, do reštaurácie alebo aj do výrobnej haly – ako prvé vás všade vítajú dvere. Vchodové dvere do bytu reprezentujú váš žitný štýl a úroveň. Vstupné dvere k domovu vám ráno otvárajú cestu za zážitkami všedného dňa, večer vás vítajú späť do pokoja vašej domácnosti. A to sú hlavné dôvody, prečo je potrebné výberu dverí venovať maximálnu pozornosť.

Dvere ako súčasť bytových aj nebytových priestorov

Interiérové dvere sú nevyhnutnou súčasťou každého domova, každej kancelárie ako aj iných nebytových priestorov. Interiérové dvere musia spĺňať niekoľko úloh. Dvere slúžia k oddeleniu miestností a tým zabezpečujú obyvateľom daného priestoru súkromie. Dvere tiež slúžia na udržiavanie teploty v interiéroch. V dnešnej dobe sa prikladá dôraz aj na dizajn, pretože výberom správnych dverí môže byť zvýraznený celkový dojem miestnosti, v ktorej sa dvere nachádzajú.
Na trhu nájdete veľký výber dverí, ktoré sa líšia farbou, veľkosťou, materiálom aj spôsobom prevedenia. Ostáva už len na vás, ktoré dvere si zvolíte.

Vybrať si môžete dvere zo širokej škály vzorov od klasických až po najnovšie moderné modely, posuvné dvere na stenu alebo do stavebného puzdra, sklenené dvere aj sklenené steny. Pri výbere dverí máte aj možnosť voľby povrchových úprav s ozdobnými alebo doplnkovými prvkami (striekané dvere, fóliované dvere, laminované dvere, dýhované dvere) ale aj dvere s elegantnými presklenými riešeniami. Pre väčšiu bezpečnosť domácností sú na trhu čoraz populárnejšie aj vchodové protipožiarne dvere.

Dvere v interiéroch a ich výhody

Aby ste mali pri výbere nových dverí šťastnú ruku a jasnú predstavu, je dobré vedieť, ktoré dvere sú pre vás ideálne. Ak ste sa rozhodli napríklad pre drevené dvere, zvolili ste správne. Drevené dvere majú viac výhod. Tie najdôležitejšie sú, že pôsobia esteticky, disponujú rôznymi farebnými variáciami, majú dobré zvukovo-izolačné aj tepelno-izolačné vlastnosti. Kvalitné masívne drevo odráža hluk a šum. V porovnaní s plastovými dverami sa drevené dvere nerozpínajú vplyvom teplotných výkyvov. Zmeny teplôt nemajú na drevo žiadny vplyv a v miestnosti udržujú prirodzenú klímu. Mať v byte drevené dvere znamená žiť zdravšie.

Firma Martin Štedl - STEFLOOR poskytuje služby ako predaj a servis pre podlahy a dvere, ponúka zameranie, výber z množstva produktov a montáže profesionálmi. Sme firma, ktorá dokáže zlomiť ceny konkurencie a ušiť cenovú ponuku na mieru tak, aby nebola na úkor zníženia klientových požiadaviek a to len vďaka dlhoročnej a férovej spolupráci s našimi dodávateľmi a dobrým obchodným vzťahom. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my Vám pomôžeme, ide nám o Vašu spokojnosť.


Južná trieda 82 04001 Košice IV
tel.: +421903653924

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888