Renovácia podlahy jej dodá druhý život

Renovácia podlahy jej dodá druhý život

Pokládka, ale aj renovácia podlahy si vyžadujú dostatok času, aj zručností. Je lepšie sa pustiť do renovácie či pokládky svojpomocne alebo to nechať na odbornú firmu so skúsenosťami? Ktorá alternatíva je výhodnejšia? Poďme sa na to pozrieť spoločne v nasledujúcom článku, kde si vysvetlíme výhody aj nevýhody oboch alternatív.

Renovácia podlahy firmou verzus svojpomocne

Každá podlaha má svoju životnosť a, kým niekto si na renováciu podlahy zavolá odbornú firmu, iný sa pustí do renovácie svojpomocne. Obidve možnosti však majú svoje výhody aj nevýhody. Úlohu zohráva aj samotná kvalita podláh, nakoľko na trhu nájdeme aj špeciálne typy podláh, ktoré sa vyznačujú špecifickou údržbou aj renováciou. K mnohým podlahám nakúpených v bežných stavebninách nájdeme dostatok tipov ako na renováciu podlahy svojpomocne.

V tlačených aj video návodoch nás presviedčajú o jednoduchosti renovácie. Je však potrebné byť aspoň minimálne zručný a vlastniť konkrétne pracovné náradie. Okrem investície do renovačných materiálov je potrebné si vyhradiť aj dostatok času na jej renováciu. Treba počítať aj s faktom či sa do renovácie podlahy púšťate úplne sami alebo máte výpomoc. Jednotlivé firmy majú kompletné pracovné náradie aj nástroje a rovnako aj odborných pracovníkov s praktickými skúsenosťami.

Prečo zveriť pokládku podlahy profesionálom

Nie každý má však odvahu pustiť sa do pokládky podlahy svojpomocne. Pre iného je to doslova zabitý čas a radšej sa bude venovať inej činnosti. Niekomu sa nechcú špiniť ruky či zháňať materiál a potrebné náradie. V týchto, ale aj akýchkoľvek iných prípadoch je správnym riešením oslovenie skúsených profesionálov. Pri pokládke podlahy v jednej miestnosti vám postačia aj šikovné ruky živnostníka. Pri väčších plochách je na mieste oslovenie skúsených profesionálov ideálne zo spoločnosti, ktorá sa venuje profesionálnej pokládke a renovácií podláh.

Oslovením profesionálov získate omnoho viac než sa na prvý pohľad môže zdať. V prvom rade ušetríte čas a získate kvalitnú službu, ktorú za vás urobí niekto iný. Nepotrebujete zháňať žiaden materiál na pokládku podláh, ani sa namáhať s vynesením materiálu. Rovnako nie je potrebné mať znalosti z oboru, pretože všetko za vás urobia skúsení majstri. Položia vám vami vybranú podlahu v požadovanej kvalite a v presne stanovenom čase.

Ak sa na to cítite, pustite sa do renovácie alebo pokládky podlahy svojpomocne. Pre ostatných odporúčame osloviť skúsených profesionálov zo Studio Jakab, pre ktorých sú renovácie či pokládky podláh dennou činnosťou.


Jarmočná 3 04001 Košice IV
tel.: +421905974895

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888