Návrhy interiérov harmonizujú predstavu o využití vášho priestoru

Návrhy interiérov harmonizujú predstavu o využití vášho priestoru

Návrhy interiérov je lepšie prenechať na profesionálov. Aj keď máte predstavu ako by mal váš interiér vyzerať, je lepšie svoje nápady prekonzultujete s odborníkom, ktorý vám poradí ako prvky interiéru kombinovať tak, aby si priestor zachoval svoju funkčnosť. Najčastejšie návrhy interiérov vyhľadávajú ľudia, ktorí stavajú dom, zariaďujú novostavbu či prerábajú byt. Návrhy interiérov sa však dajú pekne aplikovať na akékoľvek priestory.

Návrhy interiérov zverte do rúk odborníkov

Najdôležitejším krokom k získaniu dokonalého návrhu interiéru je zveriť prácu do rúk profesionálov . Ich pohľad je obohatený o dlhoročné skúsenosti a množstvo poznatkov. Napríklad taká prerábka staršieho domu si nie vždy vyžaduje odstránenie všetkého pôvodného. Skúsený odborník vám poradí pokiaľ stena pod sadrokartónom neskrýva príjemnú tehlu, ktorá by mohla spestriť nový dizajn alebo či pod kobercom nie je ukrytá kvalitná drevená podlaha, ktorú by ste možno vymenili za novú aj keď ju stačí len obrúsiť a prelakovať. Takýchto detailov si odborník všimne pri prehliadke priestoru omnoho viac.

Jednoduchšie je to pri návrhoch interiérov novostavieb, kde sa dokážete vyhrať s priestorom doslova podľa vašich predstáv. Ak ste sa podieľali aj na návrhu rozloženia priestoru, máte tak trochu vyhraté, pretože vaše vysnívané bývanie má tvar aký vám vyhovuje a spolu s interiérovým dizajnérom môžete lepšie popracovať na detailoch či zdôrazniť maličkosti.

Interiér predstavuje jeden celok

Interiér by ste mali vnímať ako jeden celok a aj miestnosti by mali spolu pekne ladiť. Treba si rozmyslieť akým štýlom sa chcete uberať. Ak viete, že sa vám páči provensálska kuchyňa, no obývačku by ste chceli mať minimalisticky modernú a kúpeľňu s antickom štýle. Asi vás neprekvapí, že takýto interiér bude pôsobiť chaoticky a stratil akúkoľvek harmóniu. Niektoré štýly sa medzi sebou dajú pekne kombinovať a niektoré spolu vôbec neladia. Kľúč k vytvoreniu príjemného priestoru spočíva najmä v dômyselnej zmesi farieb, nábytku, materiálov či textúr. Zamyslite sa, čo od priestoru očakávate, ako ho budete využívať a za akých okolností sa v ňom budete cítiť príjemne.

Pre dosiahnutie pekného interiéru je samozrejmosťou čo najviac sa vyhnúť napodobeninám či lacným imitáciám, ktoré môžu pokaziť dojem aj z kvalitných prvkov. Ak sa rozhodnete použiť kvalitné materiály ako kameň, drevo, tehlu či hlinu, priestor vám to oplatí v podobe zdravo vyzerajúceho interiéru so zárukou kvality, ktorú nebude treba meniť či prerábať po pár rokoch (http://www.jegon.sk/-sluzby).

JEGON, s.r.o. vám ponúka profesionálne návrhy interiérov, architektonické návrhy, ako aj základné vizualizácie s možnosťou prezerania 3D modelu a množstvo ďalších činností architektonickej kancelárie. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Š. Kukuru 1102 /12 07101 Michalovce
tel.: +421566433457

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888