Prečo sú interiéry na mieru súčasným bytovým trendom

Prečo sú interiéry na mieru súčasným bytovým trendom

Originalita, atraktivita, estetika a funkčnosť – takéto záruky dávajú interiéry na mieru v dome, byte či v kancelárii. Vy sa so svojimi požiadavkami stávate spoluautorom jednotlivých kusov nábytku, ktoré vytvárajú modernú a dizajnovú, ale zároveň aj útulnú domácnosť, odrážajúcu vašu osobnosť a vkus. Interiéry na mieru majú niekoľko výhod, ktoré by ste nemali prehliadnuť.

Interiéry na mieru neuznávajú masovosť

Ihneď vziať či počkať na vysnívaný kúsok? Táto otázka sa neraz vynorí pri zariaďovaní domu alebo bytu. Veľké nábytkárske spoločnosti majú ponuku produktov zvyčajne pripravenú k okamžitému odberu. Firmy, ktoré vo svojom portfóliu majú interiéry na mieru, však fungujú trochu odlišne. Základným rozdielom je nemasová distribúcia. Dôraz je na individuálnej požiadavke klienta, jeho predstave, vízii, farebnom prevedení, rozmere, funkčnej stránke a pod. Ide o originálne kúsky nábytku, špeciálne vytvorené podľa preferencií zákazníka. Z toho vyplývajú aj ďalšie osobitosti.

Interiéry na mieru a ich špecifiká

Interiéry na mieru sa od tradičnej letákovej ponuky nábytkárskych firiem líšia najmä dlhšou čakacou dobou a zvyčajne aj trochu vyššou cenou. A to najmä z dôvodu, že nábytok je úplne prispôsobený budúcemu majiteľovi. Ide o akési vytvorenie prakticky využiteľného umeleckého diela. Interiéry na mieru pozostávajú z jednotlivých kusov nábytku, ktorý často spĺňa aj individuálnu funkčnú a dizajnovú stránku. To pri bežne dostupnom šatníku či skrinke nedostať. Obrovskou výhodou nábytku na mieru je jeho ručná výroba, ktorej je venovaná väčšia pozornosť v porovnaní s masovou výrobou, čo je často aj zárukou dlhšej trvácnosti nábytku. Nezabúdajte ani na prispôsobivosť. Interiéry na mieru zaiste uvítajú tí, ktorí sú v dome či v byte istým spôsobom obmedzení priestorom. Práve ten zvykne určovať, aký typ nábytku je potrebné vyhotoviť a v akých rozmeroch. Interiéry na mieru často ušetria veľkú časť obývanej plochy. A túto výhodu zaiste uvítate v menšej izbe, v ktorej je každý voľný centimeter vítaný.

Nezanedbateľným plusom, ktorý interiéry na mieru ponúkajú, je, že môžete byt alebo dom dokonale harmonicky zladiť farebne aj materiálovo a dokonca kombinovať zdanlivo nekombinovateľné kúsky nábytku. Interiéry na mieru podčiarkujú a zdôrazňujú krásu celej miestnosti. Najčastejšie sú realizované v kuchyni, kde sú obľúbené skryté riešenia (chladnička, kôš atď.) a aplikácia posuvného systému.

Firma Dvere eben, s. r. o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu dverí, interiérového nábytku aj kuchynských liniek. Viac informácií nájdete na webe.

Boldocká cesta 7 90301 Senec
tel.: +421903463869

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888