Bezlepkové potraviny nie sú iba pre celiatikov

Bezlepkové potraviny nie sú iba pre celiatikov

Článok v skratke:

Bezlepkové potraviny sú skvelou voľbou, ako napomôcť tráveniu. Navyše sú chutné a výživné.

Pomôžu pri zmene stravovacích návykov aj prečistení organizmu.

Už dávno neplatí, že ich nakupujú len celiatici.

Diagnostikovali vám celiakiu? Bezlepkové potraviny sa stanú vašou dennou potravou. Každopádne, nedajú na nich dopustiť ani ľudia, ktorí síce netrpia potravinovými alergiami či celiakiou, ale chcú odľahčiť svojmu tráveniu. Aj preto sú bezlepkové potraviny aktuálnym gastro hitom.

V čom tkvie výnimočnosť bezlepkových potravín?

Bezlepkové potraviny spadajú do kategórie zdravá výživa a sú – ako to už samotný názov napovedá – bez obsahu lepku. Vyznačujú sa špeciálnym spracovaním a prípravou, aby spĺňali požadované výživové hodnoty. Obsahujú viaceré vitamíny. Mnohí zaradili bezlepkové potraviny do svojho celodenného jedálnička. A nie sú to iba celiatici. Bezlepkové potraviny napomáhajú pri zmene stravovacích návykov či prečistení organizmu. Dobrou správou je, že bezlepkové potraviny sú chutné a výživné, a teda ideálne pri vytváraní raňajkového, obedového či večerného menu.

Chutné bezlepkové potraviny

Bezlepkové potraviny za skvelé ceny nakúpite na ideal-line.sk. Napríklad pri pečení koláča sa vám zaiste zíde naše plnotučné kakao. Na desiatu si môžete pochutnať na pohánkových orechovo-vanilkových oblátkach a na večeru urobiť ryžové cestoviny alebo cestoviny z červenej šošovice či mungo fazule. Bezlepkové potraviny – to je aj pšenová múka, pohánková zmes na chlieb, instantná ovsená kaša, múka zo zelených banánov, amarantové vločky, ľanová alebo cícerová múka či sezamové semiačka. Ako vidíte, máme bezlepkové potraviny, z ktorých navaríte chutné jedlo pre seba aj svoju rodinu – s vedomím, že lepok sa nijakým negatívnym spôsobom nepodpíše na vašom trávení.

Bezlepkové potraviny si u nás môžete zakúpiť rýchlo, pohodlne a jednoducho. Náš internetový obchod totiž nemá zatvorené. Každú objednávku sa usilujeme čo najrýchlejšie vyexpedovať. Dodáme, že súčasťou sortimentu je aj prírodná kozmetikaeko drogéria. Tešíme sa na váš nákup.

Prečítajte si tiež:

Železničná 188/20 98401 Lučenec
tel.: +421911913461

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888