Viete čo sa skrýva pod obľúbenou frázou práca Rakúsko?

Viete čo sa skrýva pod obľúbenou frázou práca Rakúsko?

Pod pojmom práca Rakúsko sa s nami skrýva len to najlepšie. Naša spoločnosť Job4Gastro vám ponúka sprostredkovanie pracovných príležitostí v obľúbenom Rakúsku. V našej databáze nájdete pracovné ponuky zamerané predovšetkým na gastro a hotelierstvo. Rozhodnite sa správne. Práca Rakúsko je to pravé aj pre vás, navyše s lákavým platovým ohodnotením.

Správny výsledok pre vyhľadávanie pojmu práca Rakúsko – to je práca v gastre či v hotelierstve

Vyhľadávanie pojmu práca Rakúsko – to je Job4Gastro a sprostredkovanie jedinečných pracovných príležitostí. Našimi dlhoročnými partnermi sú predovšetkým kvalitné reštaurácie, hotely a ubytovacie zariadenia. Pojem práca Rakúsko u nás znamená, že vám pomôžeme nájsť tú správnu pozíciu. Či už máte predošlé skúsenosti, špeciálnu kvalifikáciu alebo plánujete vycestovať za prácou po prvý krát.

Práca Rakúsko – s nami je zárukou lákavého platového ohodnotenia a práce v atraktívnom prostredí. Máme pre vás pripravené viaceré pracovné pozície. Napríklad kuchár, čašník, čašníčka či chyžná alebo recepčný a recepčná v hoteloch, moteloch, ubytovacích zariadeniach či reštauráciách. Radi vám pomôžeme nájsť prácu v Rakúsku aj pre pozície ako mäsiar či v skladoch a výrobe.

Zdokonaľte svoje zručnosti s prácou v Rakúsku

Práca Rakúsko – to je skvelé platové ohodnotenie, ako aj získanie dôležitých pracovných skúseností. Práve pracovné skúsenosti z Rakúska vám môžu pomôcť naštartovať vašu kariéru. Mnohí naši klienti dnes pracujú na popredných pozíciách v Rakúsku alebo si založili vlastné podnikanie.

Preferujeme voľný výber na trhu práce v Eurozóne. Nestretnete sa tak so žiadnymi skrytými poplatkami či poplatkami vopred. Práca Rakúsko - samozrejmosťou je aj riadne zabezpečenie pracovnej zmluvy či zdravotných a sociálnych zabezpečení. Pozrite si tiež naše ponuky v oblasti práca v Nemecku. Či už hľadáte prácu v Rakúsku alebo v Nemecku, na nás na môžete spoľahnúť. Neváhajte nás kontaktovať.

Kremnická 26 85101 Bratislava V
tel.: +421948101401

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888