Svadobné hostiny na mieru? Pod dohľadom profesionálov bude aj vaša svadobná hostina dokonalým zážitkom

Svadobné hostiny na mieru? Pod dohľadom profesionálov bude aj vaša svadobná hostina dokonalým zážitkom

Svadobné hostiny by mali byť chutné a zároveň dobre vyzerať. Svadba je jedinečným zážitkom, spomienkou a momentom, na ktorý mladomanželia nikdy nezabudnú. Pravdou je, že väčšina hostí sa na svadbu teší aj kvôli dobrému jedlu, dezertom či chutným nápojom. Jedlo jednoducho k dobrej svadbe patrí. Na svadobnej hostine si dajte záležať a jej prípravu zverte do rúk profesionálov, ktorí majú so svadobnými hostinami dostatočné skúsenosti.

Ako vyzerajú dobré svadobné hostiny?

Nie všetky svadobné hostiny sú rovnaké. Záleží predovšetkým od budúcich mladomanželov, čo svojim hosťom na svadobnej hostine ponúknu. Veľa krát sa svadobná hostina odvíja aj od zvykov a tradícii vo vybranom regióne. Kým niekto dbá striktne na tradície a na svadobnej hostine túži mať tradičné jedlá, iní dnes už preferujú moderné svadby a moderné svadobné hostiny s rôzne naaranžovanými jedlami či zákuskami od výmyslu sveta. Základným pravidlom však pri každej svadobnej hostine zostáva, že jedlo by malo predovšetkým dobre chutiť.

Nech už sú vaše plány a predstavy o svadobnej hostine akékoľvek, skúsení profesionáli, ktorí sa príprave svadobných hostín dlhodobo venujú vám dokážu skvele pomôcť a poradiť. Ani výber jednotlivých chodov jedál nie je vždy jednoduchý. Potrebné je vybrať predjedlo, polievku, hlavný chod, dezert, ako aj ďalšie pokrmy, ktoré sú zvyčajne podávané pred polnocou alebo po polnoci. S tímom profesionálov hravo zvládnete aj tieto náležitosti. Zabúdať netreba ani na vegetariánov či vegánov. Ešte pred prípravou svadobnej hostiny sa opýtajte všetkých pozvaných hostí na ich preferencie jedál či prípadné alergie alebo intolerancie na vybrané druhy potravín. Zaistíte tak, že všetci vami pozvaní hostia budú s hostinou spokojní a pochutia si na jedlách, dezertoch a nápojoch.

Prečo osloviť s prípravou svadobnej hostiny profesionálov?

Osloviť profesionálov s prípravou svadobnej hostiny sa odporúča najmä kvôli ich dlhoročným skúsenostiam. Dobre vám poradia aké jedlá či predjedlá zvoliť. Spravidla platí, že na svadbe je ako predjedlo podávaný vegetariánsky pokrm. Vyhnete sa tak nutnosti prípravy dvoch rozličných predjedál pre vegetariánov a ľudí, ktorí mäso obľubujú. Ako hlavné jedlo je najčastejšie servírovaná polievka – spravidla je to kurací alebo zeleninový vývar. Druhou časťou hlavného chodu môže byť kuracie alebo hovädzie či bravčové mäso. Najčastejšie sa však na svadbách bravčové mäso nepodáva tak často, a to preto, že často krát hostia preferujú len ľahšie kuracie alebo hovädzie mäso. Spravidla platí, že kuracím mäsom nikdy nič nepokazíte.

Dôležité je pamätať aj na bufetové či švédske stoly, ktoré sú servírované vo večerných a nočných hodinách. Práve na tie sa väčšina hostí teší najviac. Profesionálna reštaurácia, ktorá sa venuje príprave svadobných hostín vám zaručí ich bezchybný výzor a ešte lepšiu chuť.

Reštaurácia Stefi restaurant&bar v Dunajskej Strede je reštaurácia s atmosférou, ktorú si zamilujete. Radi pre vás pripravíme svadobnú hostinu na mieru podľa vašich predstáv. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Hlavná 204 /11 93002 Orechová Potôň
tel.: +421908621202

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888