Čo všetko so sebou prináša kvalitné denné menu?

Čo všetko so sebou prináša kvalitné denné menu?

Pokiaľ vsadíte na denné menu, môžete si byť istí, že neumriete hladom. Zvyčajne sa v dennom menu nachádza polievka, hlavné jedlo a veľakrát aj dezert či nápoj. Denné menu je veľmi populárne v dnešnej dobe, a to vzhľadom na to, že počas práce sa potrebujete aj niekde najesť. Zvoľte si denné menu každý pracovný deň a v pravidelnej hodine. Uvidíte, aké to dokáže robiť divy, pokiaľ vsadíte na zdravú stravu, ktorá bude takto pravidelná.

3 zásadné výhody denného menu

Prvou skvelou výhodou denného menu je určite to, že si nemusíte variť a chystať si deň vopred, čo budete vo vašej práci jesť. To vám naozaj dokáže ušetriť krásne váš čas a vy sa tak nemusíte zaoberať varením, ktoré je veľa krát zdĺhavé. Také denné menu vám jednoducho dokáže zabezpečiť viac voľného času. Pri dennom menu je taktiež skvelou výhodou to, že si môžete vybrať hneď z niekoľkých ponúk. Takmer každá reštaurácia ponúka denné menu, pretože chápu, že pracujúci človek sa potrebuje ísť každý deň najesť. Tým pádom si dokážete vybrať jedlo, na ktoré máte chuť alebo jedlo, ktoré spadá do vášho zdravého životného štýlu či jednoducho jedlo, ktoré je napríklad vegetariánske. Možností na výber denného menu na trhu je neúrekom.


Treťou veľmi obľúbenou výhodou je to, že zaplatíte jedným stravným lístkom pokojne aj trojchodové denné menu. Váš zamestnávateľ vám zväčša poskytuje možnosť stravných lístkov alebo príplatkov na stravovanie. To znamená, že sa dokážete úžasne najesť podľa vašej chuti každý jeden deň, a to len za zlomok ceny. Tieto tri výhody nie sú z ďaleka všetko, čo vám denné menu môže priniesť. Ako bonus vás pri dennom menu veľakrát čaká aj gastronomický zážitok. Tak si ho užite pokojne aj dennodenne, pretože si určite zaslúžite oddych na obednú pauzu. Denné menu vám jednoducho prinesie chutné jedlo, niekoľko chodov a oddych počas vášho pracovného výkonu.

Denné menu – vaša pauza na obed

Denné menu vám v zásade okrem spomínaných skvelých výhod poskytuje priam jasne, že je to čas na vašu prestávku v zamestnaní, v práci alebo počas vášho dňa. Jedná sa predovšetkým o obed, ktorý je chystaný v určitých časových intervaloch. Nepremeškajte, preto tieto časové intervaly, pretože sa neskôr nemusíte tak výhodne najesť. Denné menu sa vždy pripravuje z niekoľkých jedál a často sa môže stať, že nejaké obľúbené jedlo sa minie počas dňa. Preto dbajte na to, aby ste si objednali včas a určite sa potom najete presne tak, ako si vaše chuťové bunky žiadajú, a to za skvelú cenu. Určite sa vám vaše telo odvďačí za kvalitný prísun potravy do vášho organizmu.

Charopos s. r. o. alebo inak rozvoz vášho denného menu vám zabezpečí, presne to, čo na váš každodenný obed potrebujete. Poskytujeme vám takisto aj rozvoz pizze a donášku jedla pre firmy či spoločnosti alebo aj pre domácnosti. Neváhajte sa na nás obrátiť. My vám radi dovezieme čerstvé jedlo priamo až k vám. Náš zákazník je našou najväčšou prioritou, a preto doručujeme len kvalitné jedlo a zabezpečujeme vám profesionálny servis. Obráťte sa na nás pokojne aj z hľadiska cateringu.


Stromová 9 83101 Bratislava III
tel.: +421910290988

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888