Ešte pred tým ako si vezmete úver, navštívte finančného poradcu

Ešte pred tým ako si vezmete úver, navštívte finančného poradcu

Vziať si úver sa postupne stáva samozrejmosťou pre viacerých Slovákov. Existuje niekoľko druhov úverov, pričom každý je vhodný na niečo iné a každý môže mať svoje klady i zápory. Rovnako, každá banka, ktorá úvery poskytuje má rozličné pravidlá, ktoré môžu jednému vyhovovať inému nie. Orientovať sa vo svete úverov môže byť náročné, a preto by mali vaše prvé kroky smerovať k finančnému poradcovi, ktorý pre vás nájde úver na mieru.

Plánujete si vziať úver? Viete čo je pre vás výhodné?

Aj vy si plánujete vziať úver od banky no neviete, ktorú banku osloviť či aký druh úveru si vziať. Zdá sa vám náročné odhadnúť adekvátnu výšku mesačných splátok alebo sa vám podľa ponuky banky zdajú príliš vysoké? Dnes úvery poskytuje už takmer každá banka, avšak nie každá má rovnaké pravidlá a podmienky.

Nie raz sa stáva, že rovnakému klientovi jedna banka poskytnutie úveru zamietne a iné mu úver bezproblémovo poskytne. Pýtate sa ako je to možné? Nuž, úver ako i jeho výška sa vypočítava podľa viacerých kritérií, ktoré musí záujemca spĺňať. Dôležitá je najmä výška platu, počet odpracovaných rokov, druh zamestnania a forma pracovnej zmluvy, ako i predošlá úverová história klienta, jeho zadlženosť v iných bankách, beztrestnosť, hodnota majetku, ako i samotný vek záujemcu, budúci účel a plánovaný spôsob využitia úveru či mnoho iných faktorov.

Navyše úverové zmluvy obsahujú neraz množstvo dodatkov a pravidiel, ktorým môže byť pre laika náročné správne rozumieť. Pred tým, ako podpíšete zmluvu o poskytnutí úveru a svojím podpisom súhlasíte so všetkými pravidlami. Je preto dôležité využiť službu úverového poradenstva od spoľahlivej spoločnosti zabezpečujúcej kompletné finančné služby. Úverové poradenstvo je spoplatnenou službou, avšak rady a pomoc, ktorú dostanete sú naozaj na nezaplatenie a v konečnom dôsledku vám pomôžu ušetriť nemalé financie, ako i nájsť najvhodnejší úver na mieru pre vás.

Uzatvorte zmluvu o poskytnutí úveru, ktorej rozumiete

Uzatvoriť zmluvu o poskytnutí úveru, ktorej plne rozumiete je veľmi dôležité. Neraz sa stáva, že klientovi je predložená v banke rozsiahla zmluva a krížikom sú dopredu označené miesta, ktoré je potrebné podpísať. Klient tak neraz nie je dostatočne oboznámený s jej úplným znením, pravidlami, podmienkami či dodatkami. Samozrejme, banka by nemala pred klientom nič tajiť, avšak ak sa klient priveľa nepýta, odpovede vám zástupcovia banky sami od seba nepredložia.

Pri uzatváraní úverov hrá úverový poradca významnú úlohu. Kvalitné úverové poradenstvo sa problematike úverov venuje do hĺbky, pozná obsahy zmlúv a vie, ako má celý proces uzatvárania úverovej zmluvy správne prebehnúť. Navyše úverový poradca vám pomôže vybrať najvhodnejší úver pre vás, nastaviť výšku i dĺžku splátok bez toho, aby ste vy museli niekam chodiť. Obráťte sa preto na spoľahlivú spoločnosť poskytujúcu finančné služby.

GV Consulting s.r.o dlhodobo zabezpečuje komplexné finančné služby. Zákazníkom poskytuje pomoc a odborné poradenstvo pri riešení úverov, hypoték, sporenia, investovania, poistenia, tvorby finančných plánov a mnohých ďalších činností. Neváhajte nás kontaktovať.

Štúrova 75 /10 01841 Dubnica nad Váhom
tel.: +421910968916

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888