Poistná kalkulačka ako rýchla cesta k poisteniu

Poistná kalkulačka ako rýchla cesta k poisteniu

Poistná kalkulačka predstavuje mimoriadne efektívny nástroj, ako získať poistenie čo najrýchlejšie a najvýhodnejšie. Poistná kalkulačka totiž umožní uzatvoriť základné druhy poistenia bez zdĺhavých návštev poisťovní. A čo je najlepšie, i v prípade uzatvorenia poistnej zmluvy cez poistnú kalkulačku sú vám poisťovací agenti k dispozícii, aby s vami riešili vzniknuté poistné udalosti a konzultovali všetky potrebné náležitosti.

Čo je poistná kalkulačka

Poistná kalkulačka sa radí k čoraz obľúbenejším spôsobom, ako rýchlo a pohodlne získať poistenie. Poistná kalkulačka je totiž schopná vypočítať a porovnať poistné. Každá poistná kalkulačka je založená na individuálnom výpočte poistenia, stačí zadať požadované údaje. Zároveň sa poistná kalkulačka vyznačuje praktickým ovládaním a práca s ňou je veľmi jednoduchá. Poistná kalkulačka je inteligentným nástrojom a má viacero pozitív. K tým najväčším možno zaradiť to, že pri výpočte poistného zohľadní všetky parametre produktu na základe metodík vydaných poisťovateľmi. Poistná kalkulačka je ideálnym spôsobom uzatvorenia povinného zmluvného či havarijného poistenia, ako aj ostatných základných druhov poistenia. Nezabúdajte, že poistná kalkulačka má len informatívny charakter a výpočet je nezáväzný. Základom je uzavretie poistnej zmluvy a jej podpísanie zúčastnenými stranami.

Poistná kalkulačka a jej komplexnosť

Je dôležité podotknúť, že poistná kalkulačka má ešte jedno pozitívum – komplexnosť. Poistná kalkulačka totiž pri porovnávaní cien zohľadňuje ponuky všetkých poisťovní, ktoré daný druh poistenia ponúkajú. Poistná kalkulačka sa tak postará, aby ste získali dokonalý prehľad bez nevyhnutnej povinnosti osobne navštíviť každú poisťovňu zvlášť. To vám zaiste ušetrí nemálo času a energie, ktorú by vynaložili na cestovanie, študovanie ponúk a cenníkov jednotlivých poisťovní atď. Spoľahlivá poisťovacia spoločnosť vám s čo najvýhodnejším poistením zaiste rada pomôže, či už ide o váš automobil, podnikanie, cestovanie alebo zdravie – vždy vám poradí najlepšie riešenie s ohľadom na vašu rodinnú, pracovnú i ekonomickú situáciu. Poistná kalkulačka im pomôže vypočítať vám ideálne poistné, šité na mieru. Vo všeobecnosti je poistná kalkulačka obľúbeným spôsobom, ako získať poistné za najvýhodnejšiu cenu.

Poistná kalkulačka patrí medzi základné činnosti spoločnosti CORDATA, s. r. o., ktorá už od roku 2007 poskytuje prvotriedne konzultačno-poradenské služby, správu poistných zmlúv, asistenciu pri rokovaniach s likvidačným oddelením príslušnej poisťovne i sprostredkovanie leasingu a úverov. Kontaktujte nás pre bližšie informácie a dohodnutie termínu. Ponúkame najvýhodnejšie riešenie poistenia.


Františkánska /7 91701 Trnava
tel.: +421903191454

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888