Rekuperácia do domu – prečo by nemala chýbať ani u vás doma?

Rekuperácia do domu – prečo by nemala chýbať ani u vás doma?

Kvalitná rekuperácia do domu je doslova geniálnym riešením. Nie len, že vám pomôže šetriť náklady za ohrievanie interiéru, zabezpečí aj pravidelný prísun čerstvého vzduchu bez baktérií, prachu či škodlivín. Kvalitná rekuperácia do domu z našej ponuky na webstránke sisep.eu je tým správnym riešením pre efektívny a úsporný systém vykurovania.

Čo je to rekuperácia do domu?

Rekuperácia do domu je systémom, ktorý sa postará o zlepšenie kvality vzduchu vo vašej domácnosti. Je tiež systémom pre spätného získavania tepla, ktoré je ďalej využité na ohrievanie interiéru. Takzvaný odpadový vzduch z interiéru je vďaka rekuperácii do domu opätovne využitý, čo vedie k výraznému šetreniu energií.

Rekuperácia do domu vpúšťa do interiéru vzduch z exteriéru, ten zároveň ohrieva za pomoci tepla pochádzajúceho z odpadového interiérového vzduchu. O všetko sa stará špeciálny výmenník, vo vnútri ktorého dochádza k odobratiu tepla z interiérového vzduchu a jeho následnému vmiešania do čerstvého vzduchu z vonkajšieho prostredia. Pri použití decentrálnej rekuperácii či lokálnej rekuperácii v domoch sa môžete byť istí maximálnou čistotou vzduchu bez baktérií, prachu či iných škodlivín.

Ohrievajte ekologicky vďaka ekologickej rekuperácii do domu

U nás v SISEP veríme, že ochrana planéty a využívanie ekologických riešení pri vykurovaní či pri ochladzovaní interiérov je mimoriadne dôležité. Medzi ekologické riešenia z našej ponuky patrí inštalácia tepelného čerpadla, moderné solárne kolektory či rekuperácia do domu na ohrievanie aj rekuperácia s chladením či obľúbené stropné chladenie.

S výberom a prispôsobením rekuperácie do domu na mieru potrieb vášho bývania vám samozrejme odborne poradíme. Našou prioritou je poskytnúť vám maximálne funkčnú a bezpečnú rekuperáciu do domu za čo najvýhodnejšiu cenu. Nezabúdajte, že v našej ponuke nájdete aj plynové kondenzačné kotle a postaráme sa o vaše výkonné podlahové vykurovanie na mieru. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Prečítajte si tiež:

Viete, prečo sa plynové kondenzačné kotly vyplatia

Havranské 11 97404 Banská Bystrica
tel.: +421484142645

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888