Kamery na dom – pre vaše bezpečnejšie bývanie

Kamery na dom – pre vaše bezpečnejšie bývanie

Kvalitné kamery na dom sa môžu rýchlo stať spoľahlivým strážcom aj vášho domu. Ochrana a zvýšená bezpečnosť sú mimoriadne dôležité. Práve vďaka kvalitnej kamere do domu budete mať pod kontrolou každý pohyb pred aj vo vašom dome. Široký výber kamier na domu nájdete na našom e-shope. Samozrejme s výberom vám radi poradíme.

Prečo by vám nemali kvalitné kamery na dom chýbať?

Spoľahlivé kamery na dom sú dôležitým faktorom pre zvýšenie bezpečnosti na vašom pozemku či vo vašom dome. Bezdrôtové kamerové sety do domu fungujú na podobnom princípe ako WiFi router pre počítače. Je potrebné, aby boli kamery na dom napojené do elektrickej siete a ich signál je prenášaný bezdrôtovo.

Kontrolu nad kamerami na dom tak zvládnete aj pomocou vášho smartfónu. Samozrejmosťou je aj ovládanie na diaľku či možnosť ukladania video záznamov na vami zvolené úložisko. K dôležitým záznamom sa tak budete môcť vrátiť kedykoľvek to bude potrebné. Kamery na dom odporúčame vo vybraných prípadoch doplniť aj o bezpečnostné kamery, pre dosiahnutie maximálnej bezpečnosti.

Bývajte bezpečne vďaka spoľahlivým kamerám na dom

Kamera na dom je moderným a spoľahlivým strážcom bývania, na ktorého sa môžete vždy spoľahnúť. Je možné ich napojiť na vašu WiFi sieť, vďaka čomu je možné ich ovládať aj na diaľku alebo si pozerať kamerový záznam v reálnom čase.

Dôležité je nezabúdať, že pre čo najvyšší výkon je vhodné kamery na dom umiestniť tak, aby zaznamenávali na tých najdôležitejších miestach a zároveň tak, aby WiFi signálu prekážalo čo najmenej prekážok. V rodinných domoch je pritom priemerné pokrytie zhruba 20 až 30 metrov. S výberom vhodných kamier na domu vám radi poradíme. Neváhajte nás kontaktovať.

Prečítajte si tiež:

Bezpečnostné kamery ako perfektný pomocník pri ochrane majetku

Rožnavská 2354 97901 Rimavská Sobota
tel.: +421905127201

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888