Laserový samonivelizačný prístroj ako výborný pomocník!

Laserový samonivelizačný prístroj ako výborný pomocník!

Všetky laserové merače majú jednu spoločnú vlastnosť a tou je maximálna presnosť. Premietaním rovných čiar a bodov výrazne uľahčia a spresnia rôzne stavebné úpravy. Tiež pomôžu pri meraní vzdialeností, uhlov alebo klesania terénu. Hodia sa všade tam, kde je potrebné presné zameriavanie vzdialenejších objektov. Na trhu je bohaté spektrum laserov a výber závisí od toho, kde a na aký účel sa bude laserový prístroj používať.

Zameriavanie rovín s laserom nebolo nikdy jednoduchšie

Laserový samonivelizačný prístroj je výborným pomocníkom ako pre domácich kutilov tak ja pre náročných užívateľov. Vďaka silnému zelenému lúču je daná línia výborne viditeľná v interiéri a to do vzdialenosti až 20m. Pre ostrejšie videnie bývajú súčasťou prístroja aj zelené zvýrazňovacie okuliare. Pri práci s laserovým nivelákom máme možnosť zameriavania čiarovým laserom, ktorý je vhodný na definovanie presných rovín. Využíva sa pri montážach rozličných priečok a políc, obkladu, pri maľovaní a iných stavebných úpravách. V prípade, že chceme zamerať konkrétny objekt alebo určiť stredový bod, poslúži nám bodový laser, ktorý premieta jeden alebo niekoľko bodov.

Náročnosť obsluhy a ovládanie bez obáv

Základné meranie vzdialenosti, ktoré sa vykonáva laserovým prístrojom, je mimoriadne jednoduché a rýchle. Stačí zapnúť zariadenie, nasmerovať laserový bod na daný povrch a aktivovať meranie. Vyspelejšie prístroje majú väčšiu ponuku funkcií ovládaných pomocou tlačidiel. Aby boli správne nastavené, tomu môže pomôcť displej. Čím viac informácií je zobrazených, tým jednoduchšia je manipulácia s laserom aj s jednotlivými funkciami. Veľký význam majú robustné a dostatočne odlíšené tlačidlá, nakoľko s laserovým prístrojom sa pracuje aj v rukaviciach a výnimkou nie je ani práca v tme.

Spoločnosť Mirkos s.r.o. je prevádzkovateľom e-shopu Lemes.sk, obchodu s náhradnými dielmi a príslušenstvom pre mobilné telefóny. Špecializujeme sa na širokú ponuku produktov

hlavne od značiek Apple, Samsung a HUAWEI. Okrem širokého sortimentu náhradných dielov a príslušenstva pre mobilné telefóny u nás nájdete aj poľovnícke potreby, ozónové generátory, športové, full HD kamery, laserové merače, laserové epilátory, detektory plynu, termokamery aj bezkontaktné teplomery. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať emailom alebo telefonicky. Tešíme sa na váš nákup!

Štúrova 102 /6 97271 Nováky
tel.: +421951252337

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888